Nyhavn

Efter jeg havde haft en elev, mødtes jeg med en veninde inde ved Kongens Nytorv. Vi slentrede ned til Nyhavn og sad i solen. Hvor var det dog dejligt!
nyhavn1-copy.jpg
Smukke sejlskibe der perfekt matchede Nyhavns øvrige farver.
nyhavn2-copy.jpg
nyhavn3-copy.jpg
En take-away øl kunne købes for den nette sum af 35 kroner.
nyhavn4-copy.jpg
Nogle af årets første turister.

6 comments
  1. Jeg skal i hvert fall til København i sommer, -i juni, Da skal jeg i en butikk som ligger like ved der du var i dag, så vidt jeg husker: Taeko i Gothersgade, kan det stemme? Der har de nemlig noen lekre, hvite og blå japanske boller. Sist jeg var der, og det er to år siden, kjøpte jeg en eneste en, og nå vil vi alle ha flere. Det er forresten bilde av bollen på min blogg. Den står på bordet på bildet i min langfredagstekst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere