Nye sandaler og fregner

For et par dage siden, fik jeg mine nye sandaler med posten. Jeg har ikke haft dem på udenfor i dag, men nu lufter jeg mine fødder i dem. Selvom jeg gerne vil ta alt sommerklunset på, passer jeg på. Ville være så surt at ligge med forkølelse om 3 dage.
Men jeg er glad for de nye sandaler. Snuden er “snabel-sko” så de går opad. Jeg fandt dem på E-bay, og inklusive fragt fra England, blev de mine for 77 kroner. Det er lige til at klare for sommerens sandaler. Så har jeg vel nærmest sparet 200 kroner som jeg nu kan bruge på noget andet?….tsk tsk
sandaler-copy.jpg
Jeg har været til en slags prøveeksamen i dag, så jeg er ved godt mod. Men den eksamen jeg har på Mandag er værre….jeg håber jeg består, og det er også helt fint hvis karakteren bliver lavere i år end før jul. Men det fag jeg havde prøve i her i dag, dét fag vil jeg gerne klare godt. Det er på onsdag jeg skal op i det. Uha uha. Jeg er altså bare ikke et eksamensmenneske.

Efter min time, cyklede jeg forbi søster Nynne på Vesterbro. hun havde besøg af vores søster Stine, så Stine og jeg kunne lige få confessed alle vores kaloriebummerter. Vi bruger begge Madlog, og vi holder hinanden i ørerne og siger hvis vi har syndet. I går syndede jeg med 3 stykker Peter Beier chokolade, og senere fik jeg sms fra Stine der havde syndet med noget øl 🙂
Efter et par timer i Nynnes fantastiske gård på Vesterbro, måtte jeg hellere finde vejen til 2400 Nordlædervest. Jeg har noget eksamensforberedelse jeg skal i gang med – lige om lidt….

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere