Intet overskud - CopenhagenDaily
6 In mig

Intet overskud

Har slet ikke fået skrevet om glatbane, men det gik godt. Jeg var ret god syns jeg selv, og jeg fik mig da også en snurretur. Det var sjovt! Alle burde ta sådan et glatbanekursus, jeg tror bestemt man bliver en bedre billist af at komme på glatbane og prøve grænser af. Jeg så engang det dér program “7 sure mænd” hvor de gamle mænd var på glatbane, det havde de vist aldrig prøvet. Har det ikke altid været en del af det at ta kørekort, eller er det noget der er kommet på senere ?

Nu sidder jeg og lægger sidste hånd på noget legatansøgning. Jeg gider ikke…vil hellere sidde i stuen sammen med Kasper. Han sidder og ser Michael Jackson koncert. Hmm, han hygger sig gør han. Han har været sygemeldt 3 dage fra arbejde. En gevaldig forkølelse. Nu er han ved at få det bedre (heldigvis, for syge mænd kan godtnok være #”¤”%%&”#” !!! …) så han skal nok på arbejde i morgen.

Jeg havde sidste time med Indstudering inden eksamen om en uge. Vi fik den triste nyhed, at ham der laver eksamensopgaven, er den samme der lavede opgaven til årsprøven til jul. Shit. Han er saxofonist, af bedste jazz-skuffe. Vi sangere kommer på prøve, for det er IKKE sangbart det han laver. Det er helt sikkert. Pis oss. Det blir en meget svær eksamen, og jeg skal være heldig hvis jeg skal bestå.

Nu må jeg hellere ta mig sammen, og blive færdig med det hér legat. Vi ses på den anden side.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Judith
  onsdag 9. maj 2007 at 22:59

  For 28 år siden da jeg tog “lappen” var det obligatorisk med glatkørsel, det forgik om vinteren,- og der var is og glat skal jeg hilse og sige:-) Men det var også i Norge, aner ikke hvordan det var hernede dengang.

  Du skal nok bestå din eksamen, selv om det bliver ekstra svært, du er jo en stædig quinde;-)

  Knus og hils ham den syge.

 • Reply
  Therese
  onsdag 9. maj 2007 at 23:00

  Ja nu må vi ses. Tak og knus, skal nok hilse sygesen 😉 hi hi

 • Reply
  eric
  torsdag 10. maj 2007 at 03:39

  Jeg tror, jeg tog kortet i 60 eller 62, altså som 19 eller 21-årig. Dengang havde man end ikke opfundet glatbanekørsel. Teorien var noget man læste hjemme og teoriprøven foregik ved en overhøring i bilen – før køreprøven. Bestod man, kunne man starte køreprøven. Ikke noget med lysbilleder eller sådan noget…
  Mit kørekort kostede 84 kroner: 50 kr. til lægeerklæringen og to timer á 17 kroner.
  Ak ja, noget godt var der da ved de gamle dage!!!!!!

 • Reply
  eric
  torsdag 10. maj 2007 at 03:41

  P.S. – OGSÅ KNUS FRA MIG TIL PATIENTEN !!!!

 • Reply
  Deborah
  torsdag 10. maj 2007 at 07:43

  Ja, heller ikke jeg har nogensinde set skyggen af et glatførekursus eller lysbilleder el. andet “fint”, men har kørt nu uafbrudt siden, uden nogen større skader forvoldt! Det kom til senere alt det med kurser og sådan.

 • Reply
  Johanna
  fredag 11. maj 2007 at 09:00

  Så vidt jeg husker, blev glatbanen indført i slutningen af 80´erne.

  Held og lykke med eksamen. Lyder ikke så rart med han jazz-manden. Men mon ikke du klarer det alligevel. Tror jeg! 🙂

 • Leave a Reply