Bonus eftermiddag

Klaver er aflyst, så skal ikke ud i tåregaståger og flaskekast. Det er fint nok. Istedet skal jeg øve en masse herhjemme, og derefter ud at handle lidt. Skal også i Magasin og prøve denne jakke, så jeg kan byde på den på Trendsales og spare en masse penge. (Kasper mener den ligner en spændetrøje..).
orkid-copy.jpg
To af mine orkidéer glæder mig med blomster og begyndende blomster. Den hvide Dendrobium dufter helt fantastisk, og den holder længe. Skønt. Den anden er en ganske almindelig Phalaenopsis, som kommer til at få orange/pink spættede blade.
orkid2-copy.jpg
Margit har også fået nyt tøj. En rem med det fineste ko mønster – i ægte ko 🙂 Nu er hun meget country fin.
ko-copy.jpg

3 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere