1/15 – photo challenge

0 delinger
0
0
0

Så er jeg nået videre i foto udfordringen. Der vil være en “nem” opgave og en “svær”. Man er meget velkommen til at lave begge. Udfordringen vil finde sted to gange i måneden, den 1. samt den 15.
Jeg har lavet en gruppe i Flickr, så man udover at poste billedet på sin blog, også kan poste det i gruppen (så man kan se det i originalstørrelse, samt bare være lidt ekstra hip..). Man skal tilmelde sig gruppen hvis man har lyst til at være med i den.

Den nemme:
Fire (altså tallet, men ikke nødvendigvis et foto af tallet 4, men alt hvad der kan illustrere dette, ex. fire fugle, fire dråber etc..)
Alt er tilladt

Den svære:
Udendørs skygger
Farven rød, skal indgå i billedet (og man må ikke tilføje en rød prik i Photoshop, i øvrigt må man slet ikke bruge Photoshop på den svære udfordring. Det skal være “au naturel”)

Jeg glæder mig til at se jeres billeder den første Juni, og nu vil jeg selv gå i krig med udfordringerne. Forslag til udfordringer, sendes på min mail: mail,snabela,thereseelmkvist,dk

Den første Juni, vil jeg i øvrigt give de to næste opgaver, så man kommer til at have 2 uger til at tage billederne til udfordringen den 15.

Flickr gruppen er stadig sprit ny, så jeg skal lige selv lære systemet at kende – så der roder nok lidt det første stykke tid.

0 delinger
28 comments
 1. Og jeg har allerede en masse kompositioner inde i hovedet..
  .. uh og så kunne man – og hvis man nu.. hvor så jeg lige det henne.. hvis man så fotograferer om natten.. eller … og

  Jeg vil ha mit kameraaaaa

 2. Zpitzen, fedt du er med! Og allerede i Flickr gruppen også. Tjekket.

  Henriette – håber du når at få det kamera inden den første. Uhh, det er så spændende det hér 🙂

 3. ogs’ mig! ogs’ mig!
  må man godt lave dem begge?
  eller måske ligefrem en kombination af dem?
  nøj jeg ved liiige hvad jeg skal skyde,,, øv at man ikke har et godt digi cam,,,,

 4. Signe – selvfølgelig må du være med. Alle må være med, og man skal ikke melde sig til hos mig som sådan. Bare linke hertil siden når man lægger sine fotos ud den 1.
  Ja, man må gerne lave dem begge 🙂

 5. Ville det være sådan ganske okay at nøjes med at poste udfordringen på sin flickr?
  Eller “kræver” det som minimum at man poster et indlæg på sin respektive blog med link til udfordringsposten og sin flickr?

 6. Sjov idé. Er dog alt for eksamensstresset til, at kunne deltage denne gang. Men holder lige øje, så jeg kan nå det i næste runde 🙂

 7. På toppen Signe.

  Gaffel, det er fedt du kan li initiativet – og når du det ikke denne gang, så er der kun 14 dage til næste.

 8. Hej Heidi, jeg vil mene at nu snart en uge efter er det ved at være for sent. Men hvis du har et billede lige her og nu?
  Ellers kører ny udfordring den 15. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om