1/15 – Nummer 1

0 delinger
0
0
0

Så blev det tid til den første foto udfordring. Jeg har glædet mig som et lille barn juleaften til denne dag, eller dvs. nu er klokken 00.01 og jeg kan slet ikke vente længere!

Den lette: Fire

four.jpg

Jeg har taget et billede af fire strenge på en bas. Makro funktionen er slået til, og jeg ville kun have den ene streng helt skarp. Det lykkedes næsten

Den svære: Udendørs Skygger

outdoorshadow-copy.jpg

Skyggen af min hånd, på en postkasse. Jeg har solen lige i ryggen, og billedet er blevet overeksponeret, derfor kraftig rød skygge istedet for en sort. Kameraet er bare sat på automatisk, så intet fancy hér.

Husk de kan ses i rigtig størrelse på Flickr

Jeg glæder mig til at se alle jer andres billeder!!

Udfordringen til om to uger, altså den 15. Juni, er:

Den nemme:
Fugl
Alt er tilladt

Den svære:
Gadeliv
Man må slet ikke bruge Photoshop på den svære udfordring. Det skal være “au naturel”.

0 delinger
19 comments
 1. Hvor er de fede!
  Jeg er helt vild med Den Svære! Virkelig cool – ærgerligt at man ikke kan se at det er udenfor, men coolness opvejer totalt!

  God komposition på Den Nemme! Flotte farver og god dybde

 2. Tak Henriette! Ja, det er synd man ikke kan se omridset af udendørs på en eller anden måde, men så ville farverne nok også være meget mere dæmpede medmindre der skulle fifles.
  Håber dit kamera kommer NU, så du kan ta nogle billeder også !!!!

 3. Det vi jeg da kigge på Christina, men jeg tror nu jeg har givet mig selv udfordringer nok pt 😉

  Marianne: Yes, du skal selv blive Flickr medlem først. Men så vidt jeg husker er det ret nemt at oprette sig derinde.

 4. Hej Therese

  Sjov ide, og jeg vil gerne være med. Skal det være et nyt foto, el. må man bruge et “gammelt” – Jeg ved ikke, om jeg når at være med på denne, men så må jeg nappe den næste ellers. Jeg er jo på Flickr, så det skulle være let nok.

  God lørdag!

 5. Hej Deborah.
  Det må gerne være et gammelt, men det er jo sjovt hvis det er et nyt, på den måde at så er man ude at ta billedet med udfordringen i hovedet.
  Ja, du når det sikkert den 15. istedet, for udfordringerne er kun den 1. og 15. 🙂

 6. [… jeg havde egentlig varselt at jeg først kunne være med fra nr. 2 udfordring, men med et døgns forsinkelse er det faktisk lykkedes mig at få klaret de to udfordringer i en kort pause fra eksamenslæsningen … ]

  Jeg undskylder jeg har overskredet deadline for den første opgave, men jeg kunne ikke lade være, da jeg var i haven tidligere i dag.

 7. Okay jeg troede, at det var sådan, at man kunne finde på det, og så deltage indtil den næste kom igang (selvfølgelig kun en gang). Øv! Nå men jeg kan da skrive lidt om det og så vise de to fotos, jeg havde lyst til at bruge… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om