Endelig! - CopenhagenDaily
2 In mig

Endelig!

I går fik jeg manden hjem. Det er bare rigtig dejligt. Han har haft en noget hektisk tur, og kom hjem med en ordentlig maveinfektion. Nu ligger han i sengen, og har taget fri fra arbejde i dag. Stakkel, han skal pylres i dag skal han. Masser af pebermyntete og friske jordbær.

Jeg går og flirter med tanken om at melde mig ind i et fitness center igen. Der ligger et ved Emdrup station, og det er dejligt tæt. Jeg gad bare godt træne sammen med én… Jeg har en veninde som muligvis gerne vil, så nu skal alle sejl sættes ind for at overtale hende.

Ellers så går jeg bare og venter på at SU’en kommer på fredag. Marianne det skarn, har virkelig fået mig vild med Nümph tøj, og jeg har 4 ting på Trendsales som ville være meget meget pæne i mit garderobeskab (og på mig, efter nogle omgange i fitness….).

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Judith
  tirsdag 26. juni 2007 at 21:14

  Det var nok dejligt at få kasperen hjem igen fra det marokanske:-)
  God bedring med ham.

 • Reply
  marianne's mening
  torsdag 28. juni 2007 at 20:27

  Jeg glæde mig til at se tøjet… jeg håber du få det. Jeg er stadigvæk lige glad for mit 😉
  Og fitness, jeg kan bare så godt lide at gå alene og høre musik og gør det i mit tempo. Held og lykke. Jeg blev vild med fintess

 • Leave a Reply