Pis pis pis

Min vaskemaskine er gået i stykker. Tromlen drejer ikke rundt, den står bare og klikker…Man kan godt dreje den rundt ved håndkraft, men man skal godtnok dreje hurtigt hvis tøjet skal blive tørt. Den er lidt over 2 år gammel, så garantien er væk. Hvem ringer man til for at få den lavet?? Findes der vaskemaskinereperatører?

Pis altså, så skal jeg vaske tøj i hånden!

Nu vil jeg smutte ud i regnen og købe et par gummistøvler. Eleven som jeg lige har haft, siger at de er udsolgt overalt. Jeg gør alligevel et forsøg.

8 comments
  1. Du kan ringe til enten importøren el. dem der fremstiller den og høre, hvordan og hvor du kan få den lavet. Eller selvfølgelig i butikken, hvor den er købt. Det er surt. Jeg skal have en ny, det glæder jeg mig også til, da jeg også vaske i hånden el. på vaskeri p.t.

  2. Sikke dog noget lort for at sige det direkte med vaskemaskinen, håber du snart kan høre den snurre lystig rundt igen:-)

    Og så håber jeg også at du får fat i nogle gummistøvler selv om der måske ikke er det store udvalg mere.

  3. Aj noget bæ! Der er ikke noget VÆRRE end når vaskemaskinen går til – tænk på når det sker for mig, jeg står der med mine 10-11 maskinfulde om ugen… så er gode dyr rådne…

    Håber det er noget BILLIGT så du kan få den fikset hurtigt!

  4. Pil bagklædningen af. Den sidder med 4-8 skruer.
    Se, om remmen fra motor til tromle er sprunget af eller knækket. hvis det ikke er så enkelt, så er det uret, der er gået i stykker (medmindre der ligger en bøjle fra en BH og blokerer 🙂 )men det gør der ikke, hvis du kan dreje den med håndkraft.
    Er det uret, skal du nok se dig om efter en anden maskine. Det plejer at være dyrt at skifte. Men undersøg det. Det kan være, jeg er ude af trit med markedet. Held og lykke med det. Knus.
    Eric

  5. Deborah – øv, det er da surt at også du vasker i hånd. Men dejligt du snart får dig en ny!

    Mor – Ja for fanden det er noget lort. Jeg tjekker igen mandag og ser om der er kommet flere gummistøvler på markedet.

    Liselotte – Jeg håber også det er billigt, for ellers ryger sommerens tur til Tunesien. 🙁

    Eric – Jeg vil lade Kasper åbne maskinen i morgen og undersøge. Jeg kan selvfølgelig også gøre det, men jeg må hellere lade manden. Så blir han så glad 😉

  6. Øv med vaskemaskinen. Det er næsten ikke til, at undvære. Har du mulighed for at få en ny?

    Gummistøvler har de masser af i både Bilka og Føtex her ude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere