8 om mig - CopenhagenDaily
7 In mig

8 om mig

Jeg er også blevet tagget. Af Johanna. Lad os så se, jeg skal skrive 8 tilfældige ting om mig selv….

1) Jeg er 75% norsk og 25% dansk. Født på en søndag i 1981 i Norge, men Danmark ér og blir’ mit hjemland. Har boet i Norge af to omgange, men det er altså i Danmark jeg hører til. Jeg er født i en lille by der hedder Namsos, kendt for laks, tømmer, DDE, Åge Alexandersen og elge…

2) Jeg har små fødder, og er glad for det. Bruger str 37-38 og passer sko sammen med Kaspers søster Katja, SÅ smart!!! Kan også bruge mange af min mors sko. Jeg har en veninde der bruger str. 43. Det kan altså ikke være så sjovt…så er hun så også 1.82 og laber-smuk, så det opvejer det måske lidt.

3) Jeg har mere end én gang drømt om ægteskab og anden omgang (…) med Tv2 værten Johannes Langkilde…det har nu resulteret i at jeg ikke ser 22 nyheder mere….Han skulle i øvrigt være en fremragende pianist.

4) Jeg kunne godt finde på at få en botox behandling, hvis jeg en dag (om en del år) vågner med dybe rynker i panden.

5) Jeg vandt engang 1 kg slik, da jeg var udklædt som klovn til fastelavn. Et kg slik var MEGET dengang (og da man var lille) i dag er det nærmest bare et par pingvin poser…

6) Jeg er en samler, jeg samler på lækre sko, gode bøger, orkidéer og fotos. Da jeg var lille samlede jeg på servietter og viskelæder. Min mor samlede engang på hekse, så det ligger nok i generne.

7) Jeg elsker at rejse. Min yndlingsby er nok London, men New York var også fantastisk. Barcelona var jeg ikke helt så vild med. Bulgarien skal man holde sig væk fra, eller også skal man købe MEGET lækkert hotel værelse! Berlin er charmerende. Island var SÅ smuk. Færøerne synes jeg ikke så meget om. Norge er godt i meget små doser. Danmark er pt. bare vådt!

8) Jeg vil gerne have et hus og en have ligesom Camilla Plum. Det må bare gerne ligge midt i hjertet af København….for jeg tror ikke at jeg kan lokke Kasperen med så langt væk fra alting. Jeg vil nok også selv savne byen. Men vi er begge enige om, at vi en dag skal have et hus. Vi skal bare lige vinde de dér mange millioner først, for huset skal ligge det rigtige sted (selvom jeg lige har set man kan få fantastisk stort hus ved Limfjorden, for 600.000 kroner (det var godtnok et håndværkertilbud, men med en slat maling)..)

Jeg vælger at lade være med at tagge videre, tror at de fleste har fået den allerede !

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Judith
  fredag 6. juli 2007 at 20:31

  Ihhh du var så fin som klovn:-)

  Samlermani, ja mon ikke, hvad jeg ikke har kylet ud efterhånden af ting og sager:-)

 • Reply
  Lizelotte
  fredag 6. juli 2007 at 20:38

  SUK Johannes Langkilde … åh ja … ham ku’ man da også godt drømme lidt om 😉

 • Reply
  Therese
  fredag 6. juli 2007 at 20:42

  Ja, jeg var godtnok en fin lille prop 🙂 Jeg burde egentlig også kyle nogle ting ud snart!

  Liselotte – uhh han er bare…ja…jeg ser som sagt ikke nyheder kl 22 mere 🙂

 • Reply
  Johanna
  fredag 6. juli 2007 at 21:21

  Så fint så fint… kender godt den der samlermani. Tror familien har været ved at få spat af mig mere end en gang 😉
  Modsat dig elsker jeg Færøerne. Kan drømme mig langt væk når jeg sidder på en fjeldtop. Men nu er jeg også født der og det er der min sjæl ligger 🙂 Tror du skal derop igen, på en ny og mere spændende guidet tur.. hah..

  Uha ja, det med at tagge videre.. arg.. fik to på den samme dag. Det kan jeg ikke lige kapere, så har blot lavet en to i én 😉

 • Reply
  conny
  lørdag 7. juli 2007 at 18:29

  Sjov otte-liste. Det har været sjovt at se, hvor forskellige lister, der er kommet ud af denne omgang “kædeskrivning”. Hver især har lagt helt deres egen ide i listen. Og det er de forunderligste ting, folk har husket om deres barndom.

 • Reply
  Therese
  lørdag 7. juli 2007 at 18:44

  Johanna – det kan da godt være at jeg burde ta til Færøerne igen en dag 🙂 Med dig som guide måske!

  Conny – ja, det har været sjovt at det har været så frit!

 • Reply
  Johanna
  mandag 9. juli 2007 at 14:20

  Slæber dig gerne med, så du kan se det hele sådan lidt bagud og foran 😉

 • Leave a Reply