Weekend slapperier

Jeg skal intet lave.
I dag skal jeg bare ose, støvsuge og læse lidt i min bog. Jeg vil gerne se at blive færdig snart, for jeg har mange andre bøger der venter. Jeg er glad for Carsten Jensen. Min eneste bekymring lige nu, er at “Jeg har hørt et stjerneskud” er udsolgt fra forlaget, så jeg kan ikke komme til at købe den. Fordømt!

Kasper skal efter arbejde, til Herning og spille et job. Ham ser jeg ikke igen før i morgen. En mandefri aften på sofaen, med urtete og bog. Jamen jeg glæder mig egentlig allerede!

Nu vil jeg smutte et smut i Fakta, køleskabet skal vist fyldes op. Det eneste der er i, er gulerødder, et gammelt stykke ost og en liter mælk…yes.

4 comments
  1. Tak Liselotte, det tror jeg bestemt også at den bliver. Selvom vejret er noget hø – på den anden side så er det bare hyggeligt at høre regnen slå mod ruden, når man selv sidder indenfor 🙂

  2. Kjære deg, – bor ikke du i Köbenhavn, – antikvariatenes Mekka? Du får helt sikkert tak i den boken i et antikvariat. Ha en fin lørdagskveld. Sånne alenekvelder er deilige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere