2 In reklame

Lidt reklame

Jeg elsker Trendsales. Dér har jeg købt mange gode ting, og spare mange penge. Hvis jeg ser et par flotte sko i en butik, prøver jeg dem og bagefter tar’ jeg hjem og ser om de tilfældigvis skulle være til salg på Trendsales. Mange gange har jeg sparet 50%.

Jeg fik den idé at prøve at lave et par annoncer for min mor. Hun syr de lækreste tasker, så nu er der to annoncer og så må vi se om der er nogen der vil ha’ en unika taske, eller om alle er til Louis Vuitton print i brun og beige 🙂

Ta’ selv et kig hér samt hér.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Johanna
  lørdag 28. juli 2007 at 20:05

  God idé, at sælge din mors tasker der. Håber der kommer gang i salget, for det er nogle flotte nogle 🙂

 • Reply
  Mette
  mandag 30. juli 2007 at 21:55

  Rigtig fine tasker din mor laver – gid jeg var en tasketype – min skal bare kunne indeholde pung, nøgler, kalender, 2 bleer, 1 stofble, poser og vådservietter:)
  Du skal iøvrigt være opmærksom på – taler af erfaring – at sælger man noget på TS som er hjemmelavet og med hensigt på at videresælge, så skal man være VIP bruger. Har selv solgt hagesmækker der – fik valget enten at lukke anonncen eller opgraderer til VIP-bruger!
  Held og lykke!

 • Leave a Reply