Arbejdsro

Jeg mødte ind på arbejde lidt over 10. Min chef er lige gået hjem, han havde vist lidt ondt i hovedet (efter en tur i byen). Så nu sidder jeg her helt alene, og musikken spiller ud over højtalerne. Lige nu er det India Arie der forkæler mine øregange. Jeg har fået nøglen, og låser bare af når jeg går. Stadig et skønt job altså!!

Jeg smutter ned til min mor om et par timer. De kloge hoveder siger at solen kommer, så badetøjet er pakket. Kasper kommer derned i morgen, og vi smutter begge hjem søndag aften. Men jeg kan nu mærke jeg lige skal ned på landet lidt flere dage inden længe, især hvis vejret bliver ved med at arte sig.

Vores afbudsrejse i august, blir nok udskiftet med en afbudsrejse engang i september istedet. Kasper har en masse at lave i sit nye studie, og jeg vil gerne knokle lidt med arbejdet så jeg kan spare lidt sammen til London.

Nå, nu er det Britney der venter på min bedømmelse 😉

4 comments
  1. Wow skønt arbejde du har fået der. Og så inden for “din egen verden”. Må føles godt i maven når du tager afsted for at spare sammen til London 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om