Dyt Dyt-shirt - CopenhagenDaily
4 In dyt dyt/ familien/ mad/ mig

Dyt Dyt-shirt

Når man nu har fået kørekort, så skal man jo også eje passende køre-tøj…Jeg fandt denne, i Mariannes (og mit) yndlingsmærke. Den er grå med sort print. Jeg er meget glad for den, og jeg kommer jo nok også til at bruge den de dage jeg ikke kører bil 🙂

dyt-copy.jpg

Jeg var på arbejde i tre timer i dag. Tilsidst var det simpelthen for varmt, så jeg cyklede hjem igen. Hjem-is bilen var her i går, så jeg har lige spist sådan én. De er bare gode, og så kun 70 kcal pr. styk!

I aften kommer Rasmus. Vi skal alle tre grille (så kryds lige fingre for at vejret holder). Jeg har købt laksespyd med rejer og grøntsager og en lille bøf til hver, så der skal grilles skal der. Rasmus tager vin med, så mon ikke vi bare får en dejlig aften.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Morfar
  torsdag 9. august 2007 at 16:14

  Jeg troede stadig at det var ulovligt for kvinder af køre bil?

  Det næste bliver vel at i også skal have stemmeret!!!

  ;o)

 • Reply
  Therese
  torsdag 9. august 2007 at 16:44

  Fniis 😉

 • Reply
  judith
  torsdag 9. august 2007 at 17:58

  Så må du ned og hente bilen som vi snakkede om i min sidste ferieuge så du kan køre lidt rundt omkring;-)

  Vejret ser ud til at holde så i skal nok få en dejlig aften.

 • Reply
  marianne's mening
  mandag 13. august 2007 at 22:00

  Den har jeg også, den bluse. Så fin den er 😉

 • Leave a Reply