Opdatering

Festen for Katja gik rigtig godt. Alle teenagere var glade, og der var ikke nogen der blev dårlige. Sådan. Vi bestilte en taxa til de sidste gæster, ved 4 tiden. Naboen brokkede sig over at vi stod for tæt på hendes soveværelsevindue – altså, der er 1.5 meter fra vores hoveddør til hendes vindue (vi har en svalegang). Klokken var 2 tror jeg. Men hun kunne ikke sove når vi stod og snakkede. Jeg prøvede at forklare at vi var nødt til at åbne døren og få noget luft, vores lejlighed er ekstremt varm når solen har skinnet en hel dag. Hun var sur som en citron (skulle ha’ taget et billede af hende til foto udfordringen…). Jeg mødte hende for et par dage siden. Jeg sagde som altid hej, og hun snurpede læberne sammen om mumlede hej tilbage. Altså når det er lørdag, og naboen en dag i forvejen har hængt seddel op om at der bliver holdt fest, kan man så ta’ og slappe lidt af? Nå…

Nu er der kun 3 dage til Katja rejser til Venezuela. De dage skal nydes, så jeg ved ikke hvor meget jeg får skrevet her. Vi får se.

Nu vil jeg ta’ mig sammen og smutte på arbejde. Senere skal jeg hjem til min dejlige veninde Rikke, så der er noget at glæde sig til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om