Tjaa - CopenhagenDaily
0 In mig

Tjaa

Jeg har været helt smadret hele dagen. Jeg var på arbejde i fire timer, og bagefter tog jeg hjem og lagde mig til at sove. Jeg aner ikke hvor lang tid jeg har sovet, men det er meget længe og jeg kan mærke at jeg snart skal i seng igen. Jeg er stadig trist over morgenens afsked, men jeg er også spændt på at høre om Katjas tur. Hun burde være i San Cristobal nu.

I morgen skal jeg igen på arbejde, og bagefter i skole. Jeg har en sangtime med Anders, og jeg skal ha’ mig en lang snak med ham kan jeg mærke. Jeg har brug for lidt vejledning, for lige nu aner jeg ikke hvad der skal ske med mit 5. år. Jeg har indtil videre modtaget 6400 kroner i legater, og det er ikke helt nok til 2 måneder i London….så vi må lige ha’ os en snak Anders og jeg.

Sov sødt

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply