3 In mig

4 !

Har lige “regnet” på det. Har sgu’da 4 fødselsdage i år. Havde i går, på torsdag, fredag og på søndag! Søndag kommer nogle af mine sangerinde veninder (og så lige søde Rikke) til fødselsdagsbrunch. Skønt! Godt man ikke bliver ældre for hver fejring….

I går fik vi spist lagkage og boller. Så dejligt så dejligt var det. Der kom en dejlig håndfuld gæster, og vi hyggede os da en 5 timer. Jeg fik flotte blomster, og nogle engelske pund. Jeg har taget et billede af lagkagen, den og en opskrift kommer på senere.

Kasper og jeg smutter hjemad i aften. Vi har egentlig fået tilbud om at snuppe bilen med ind, men jeg ved ikke lige hvornår jeg skulle få tid til at køre den tilbage igen i weekenden. Det må blive en anden gang.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Johanna
  tirsdag 28. august 2007 at 14:54

  Ah to dage til.. må vente med, at sige tillykke. Tænkte på de der pund og London. Ved du godt at man kan flyve til London for 1 kr. + afgift = ca. 125 kr. i alt pr. tur, hvis man bare gider tage til Malmø først? Det er skisme billigt, kender en der gjorde det i sidste uge.

 • Reply
  Therese
  onsdag 29. august 2007 at 16:31

  Yep, ved at man kan få billetten meget billigt. Jeg har dog 1500 kroner, øremærket af DMF til en billet. Derfor bruger jeg 1600, og får til gengæld en billet til Heathrow som kan ændres, uden mér-pris.

  Men når Kasper kommer på besøg, synes jeg da bestemt han skal købe sådan en billig én!

 • Reply
  Johanna
  torsdag 6. september 2007 at 16:05

  Helt bestemt.. så kan han måske komme lidt oftere end ellers 😉

 • Leave a Reply