2 In mig

Begavet

Jeg havde en dejlig dag i går. Kasper vækkede mig med guitarspil og sang, og havde købt morgenbrød. Jeg fik nogle gaver, en bog af Mor. Menneskeføde af Tor Nørretranders. Den glæder jeg mig til at læse! Af Kasper fik jeg nogle smukke Pilgrim smykker, og fra Norge var der kommet fødselsdagskort. Efter morgenvækning og hygge med Kasper, tog jeg på arbejde. Der havde min chef sat flag på skrivebordet, købt lækker valnøddelagkage og alt muligt. Som en gave, fortalte de mig at de gerne vil give mig et legat. WOW. Jeg var helt mundlam, og rørt. Jeg har arbejdet der i halvanden måned, og så gør de sådan noget. Dejligt dejligt, og helt ufatteligt. Så nu er London helt og aldeles sikker.
gaver-copy.jpg
Bagefter tog jeg hjem, og fik sidste etape af min gave fra Kasper. Han havde godtnok været opfindsom! Frækt undertøj, dvd med Dixie Chicks, lækker te fra Perchs og en pick-up til min guitar. Så kan jeg spille højere 🙂 Bagefter tog vi i Tivoli, og hyggede i mange timer. Vi spiste middag på Færgekroen Bryghus, og det var bare så lækkert. Jeg bestilte smørstegt rødspætte, og Kasper fik øl-marineret lammeskank. Dertil deres egen hjemmebryggede øl. Det kan virkelig anbefales!
gaver2-copy.jpg
Om lidt kommer Kaspers mor og mormor. Vi skal istedet for kage, have italienske lækkerier. Det kommer der et andet indlæg om – det kræver flere billeder og øje-godt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lizelotte
  mandag 3. september 2007 at 13:37

  Godt med det legat – så kan kongehuset rende og hoppe!

 • Reply
  therese
  mandag 3. september 2007 at 13:47

  Hi hi, lige præcis Liselotte !!!

 • Leave a Reply