Alene aften - CopenhagenDaily
0 In mig

Alene aften

Dagen har været præget af hovedpine og træthed. Jeg måtte aflyse min sangelev samt min guitartime. Jeg har drukket en masse te, og gnasket grønt. Jeg har fundet ud af at jeg virkelig elsker frugt. Nu hvor jeg ikke må få det i to uger, er det blevet en tvangstanke!
I morgen skal vi til familie halløj, med ta’ med bord. Jeg har lavet en salat af grønne bønner, tomater, parmesan og æg. Så er jeg sikker på at der er en ret jeg kan spise. Jeg lider ellers ikke, det er bare det dér med frugten. Men om 10 dage, så kan jeg gnaske så meget jeg har lyst til.

Nu vil jeg spille Sims. Jeg har fået den nye pakke, Bon Voyage. Nu kan mine simmer komme ud at rejse. Det spiller jeg et par dage, og så er jeg nok træt af det 😉
Kasper er ude at spille, et sted i Malmø. Katten og jeg hygger os alene, men hun er den første til at stå ved hoveddøren i nat, når han kommer hjem.

Nå ja, lad være med at spis 300 gram humus….man får urolig mave, for at sige det på en pæn måde…..fnis.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply