Typisk

Når jeg endelig kan sove længe, så vågner jeg kl 930. Hm. Så må der laves kaffe, og sumpes nogle timer. Ikke noget med at lave noget fornuftigt endnu, for kunne jo ha’ sovet…

I går aftes var min dejlige veninde Julie på besøg. Vi spiste os kvalme i boller i karry, og drak en masse vin. Jeg ser mange veninder disse dage, og alle får et stort farvel knus. Nu går der jo lang tid før jeg ser dem igen.
Klokken 16 skal jeg mødes med Line, på Meyers Deli. De laver fantastisk kaffe!

Om 3 dage rejser jeg. Jeg ved ikke helt om jeg er klar, men det må jeg jo bare se at blive! Der er købt piratos og dameblad til en vis person (hi hi hi kan I gætte hvem?) og kufferten er klar. Jeg skal vaske noget tøj, og lave en liste over hvad jeg mangler.

Orkidéerne skal ordnes, så Kasper ikke behøver at løfte en finger. Jeg vil lave en fordampningsbakke, som de kan stå på. Så får de al den fugt de trænger.

Ja, der er så meget jeg skal nå…men om 3 dage sidder jeg i lejligheden i London. 100 % afslapning, varme sokker, te, regn, gode snakke, musik oplevelser og arbejde. Jeg glæder mig.

9 comments
  1. Jeg lavede så det omvendte nummer; Skulle have været tidligt oppe, men sov længe i stedet! Nå, det har sikkert været tiltrængt 🙂

    Hav en god dag.

  2. Uha er det virkelig allerede nu du skal afsted. Tiden flyver. Ønsker dig en rigtig god tur og håber at du får masser af gode oplevelser med hjem i kufferten. Men du skriver vel derover fra?

    God pakning og nyd det 🙂

  3. Pigen – håber også du havde en god dag 😉

    Johanna – Ja tiden flyver godt nok! Jo, jeg skriver derovre fra ! Jeg kan nok ikke lade være.

    Ditte – jeg skal være der indtil den 15. november, men måske bliver jeg to uger ekstra, alt efter om økonomien tillader det.

    Hege – normalt står jeg op kl 8.30, og når jeg så har fri, håber jeg på at sove til kl 11 🙂 Jeg ELSKER at sove længe!

    Pap-M – Godt man har sin egen vejrpige !! Hi hi.

    Tina – det vil jeg gøre. Og jeg aner da heller ikke hvem den heldige er, ti hi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere