2 In familien/ teknisk/ vaio

Weekend forbi

Jeg tog ned til min mor fredag. Det er jo efterhånden længe siden jeg har set hende! Vi har brugt hele weekenden på julemarked. Det har været dejligt at komme i julestemning i år, sidste år var jeg i fuld gang med eksaminer og kom derfor aldrig i stemning. I år glææææder jeg mig til december, juleknas, adventsgaver, dekorationer og alt det andet der hører sig til.

Der kommer snart billeder….MANGE billeder….skal bare lige finde ud af hvordan man så lige gør det med den nye photoshop og vista….indtil videre kan jeg kun finde ud af at uploade små billeder. Argh. De har den rigtige størrelse i photoshop, jeg laver dem og til jpg og SÅ går det galt. De kommer frem som små pis billeder istedet. Det må løses, men ikke i aften. Jeg er træt nu.

I morgen er det mandag. Der skal synges ude på skolen en time, så fem timer på arbejde og så hjem og lave boller i karry til veninden. Det blir’ en dejlig dag tror jeg.

Er jeg i øvrigt den eneste der ikke har fulgt med i “Forbrydelsen”? Burde man ha gjort det? Den får jo forsideplads på Politiken, det er da fornemt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  PiaT
  søndag 25. november 2007 at 22:51

  Næh, ikke den eneste – jeg har ikke set et eneste afsnit af Forbrydelsen – vi har nemlig slet ikke fjernsyn her 🙂
  PiaT

 • Reply
  Henriette
  mandag 26. november 2007 at 01:10

  Har heller ikke siddet med på forbrydelsen, og efter at se den mani der er kommet i hælene på den , er jeg også godt tilfreds 😀

  Umiddelbare billedproblematikløsning:
  PS: du cropper jo nok dine billeder en smule. Prøv at se om der er sat hak i den lille bitte boks i topbaren til venstre når crop er valgt. Hvis den er, vil billedet blive en prædefineret størrelse uanset hvordan du cropper.

  Ellers kan det være instillingerne i din flickr uploadr: tjek settings inden du smider billederne over i den, kan være at den står til at have x-antal max pixels inden den sender videre.

  Glæder mig til at se dem. 🙂

 • Leave a Reply