Hyggelig fredag - CopenhagenDaily
7 In mig/ vaio

Hyggelig fredag

Kasper er i Århus, han skal spille et job. Jeg ser ham først engang i nat.
I aften skal jeg nyde en bakke sushi, se flimmer, øve på min guitar og ellers nyde at jeg ikke skal på arbejde i morgen. Eller jo, det skal jeg på en måde da jeg har en elev, men bagefter skal jeg holde fri. Det samme gælder søndag. Og så er det jo første December i morgen. Dejligt. Jeg har købt adventsgave til Kasper, og jeg smuttede også en tur på posthuset og sendte en pakke sydpå. Gad vide hvem der skal ha’ den?

Nå ja, har jo slet ikke vist jer min nye Vaio. Her er den. Pæn ikk’?!
vaio1.jpg
vaio2.jpg
Det er svært at se på billedet, men den er guld/sandfarvet. Super tjekket.
vaio3.jpg

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  judith
  fredag 30. november 2007 at 18:26

  Ja hvem mon der skal ha den??? Altså pakken, fnis.

 • Reply
  Therese
  fredag 30. november 2007 at 18:28

  Jaaa….det vides jo ikke….hi hi hi.

 • Reply
  Liselotte
  fredag 30. november 2007 at 19:59

  Din nye computer ser helt vildt tjekket ud, Therese. Det er BLING så det basker 🙂

  Rigtig god weekend 🙂

 • Reply
  Therese
  fredag 30. november 2007 at 20:36

  Ja ikk Liselotte. Bling bling det er mig. God weekend til dig også Liselotte! 🙂

 • Reply
  Annette i Barcelona
  søndag 2. december 2007 at 13:47

  Den er jo fiiiin… jeg kan sagtens forstille med den sand-guld farvede… – og ja det er fedt med en ny laptop… 🙂

 • Reply
  Therese
  søndag 2. december 2007 at 13:55

  Tak Annette, den er nemlig bare super fin. Hvor er vi bare tjekkede os to 🙂

 • Reply
  CopenhagenDaily » Blog Archive » Snart weekend!
  torsdag 25. september 2008 at 11:55

  […] Jeg sidder på arbejde, holder lige en lille pause. Når jeg har fri i eftermiddag, går turen ned til det sydsjællandske. Jeg har brug for lidt frisk luft og hygge – så det er selvfølgelig min mor jeg skal ned til. Jeg glæder mig! Jeg tar Vaioen med, for hendes egen blærbare er til rep. Tror hun trænger til lidt internet 🙂 […]

 • Leave a Reply