Store løg…

jul1.jpg
Kaffen er indtaget. Jeg kunne ikke lade være med at tænde kalenderlyset. Der er heldigvis meget at brænde ned, så Kasper går ikke glip af årets første kalenderlys-dag.
jul2.jpg
Her dufter af gran, ene og nelikker. Jeg må hellere ta en slapper snart med det hér jul, ellers bliver jeg da vist træt af julen før tid.
På den anden side, er det første jul i fem år, hvor jeg bare kan slappe af og nyde det hele. Ingen eksamen. Det er dejligt.
Jeg skal snart ta’ mig sammen til at gå i Fakta. Det kan godt være at det kun ta’r fem minutter, men det regner og jeg skal virkelig samle mig sammen.
jul3.jpg
For nogle dage siden, savlede jeg over Liselottes amaryllis. Kasper må ha’ læst mine tanker, for han kom hjem med en skøn én af slagsen. Udover blomsten der er på vej, er der allerede endnu en stængel.
jul4.jpg
Jeg er spændt på at se om der kommer til at være to blomster på én gang! Den bliver lyserød, løget hedder “Apple Blossom”. Jeg glæder mig!
jul5.jpg
Katten synes det var noget underligt noget med den dims på gulvet. Men den var nødt til at komme derned, for at jeg kunne ta’ det næste billede.
jul6.jpg
Det er da bare en smuk plante! Jeg må ha’ en til når den er færdig! Og én til og én til og….

4 comments
  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Julestemning i køkkenet
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere