Margit - CopenhagenDaily
15 In musik/ pænt

Margit

guitar1-copy.jpg
Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA siger jeg bare 🙂
Det er en Martin, men da min veninde i dag så den, spurgte hun – “står der Margit??” Så det hedder den vist bare nu….
guitar2-copy.jpg

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Lizelotte
  onsdag 2. maj 2007 at 21:56

  …smuk! Og guitaren er faktisk også meget pæn. 😉

 • Reply
  Therese
  onsdag 2. maj 2007 at 21:58

  🙂 hi hi

 • Reply
  christina
  onsdag 2. maj 2007 at 22:36

  aarh, men det er da snyd! har den ikke kostet kassen??

 • Reply
  Judith
  onsdag 2. maj 2007 at 22:43

  Du overrasker til stadighed, men tillykke med den, altså guitaren:-)

 • Reply
  Therese
  torsdag 3. maj 2007 at 00:02

  Christina – yes, det har den…men så er det godt man får goooode rabatter 🙂

  Mor – jo tak.

 • Reply
  Ella
  torsdag 3. maj 2007 at 14:11

  Tillykke med Margit 🙂

 • Reply
  Therese
  torsdag 3. maj 2007 at 14:42

  Tak Ella 🙂

 • Reply
  BenteH
  fredag 4. maj 2007 at 01:37

  Syns at du og Margit er et kønt par 🙂

 • Reply
  Gaffel
  fredag 4. maj 2007 at 14:07

  Åh – en Martin, dit heldige asen. Jeg har selv en Levin fra 75-76 ca. en W36, der desværre er begynt at flække langs en åre øverst… efter de havde repareret den inde over for Supersound.. tør ikke bruge den for tiden.

  Længe siden jeg var forbi og hilse på. 🙂

  Hilsen Gaffel

 • Reply
  Therese
  lørdag 5. maj 2007 at 09:35

  Shit GAffel – det er da noget lort med den Levin! Lyder ellers som et fantastisk instrument!!!
  Du må ha’ den ordnet igen, jeg kan kun anbefale Woodsound da jeg kender en gut derinde.

  Kom igen snart 😉

 • Reply
  palle
  mandag 7. maj 2007 at 20:57

  Jeg håber du er kalr over hvor heldig du er at have fået en MARTIN guitar. Bare det var mig. Jeg nøjes med min gibson.
  Pas rigtig godt på den og nyd hvert eneste greb.

 • Reply
  Therese
  mandag 7. maj 2007 at 21:57

  Jo, jeg ved skam at jeg er heldig, men en gibson er nu også ok 😉 Kunne godt tænke mig en Dove eller Hummingbird. Hva er det for en du har?

 • Reply
  CopenhagenDaily » Blog Archive » Fordømt
  mandag 14. maj 2007 at 11:19

  […] Drømte at alle eksaminer var overstået og at de var gået godt. Jeg slentrede rundt i Londons gader, og mødtes med alle mine venner. Spillede på Londonske spillesteder med Margit, og var brand god. […]

 • Reply
  CopenhagenDaily » Blog Archive » Strengeleg
  torsdag 2. august 2007 at 20:25

  […] I dag var det til til at skifte strenge på “Margit”. De gamle strenge var blevet ret nussede af “fingersnask”, og de lød ikke så godt. Alle strenge blev hevet af. Nye sat på. Lækre bronze strenge med dejlig lyd. Katten synes det var ret så sjovt at jagte strengene. Jeg tror nu ikke de var så dejlige at bide i !! Nu skal de nye strenge ha’ en masse tæv, og guitaren skal stemmes en 3-7 gange dagligt de næste par dage. Så er den bare dejlig igen! […]

 • Reply
  CopenhagenDaily » Blog Archive » Margit hos doktoren
  onsdag 22. august 2007 at 21:12

  […] Margit er blevet opereret. Ikke noget farligt, hun skulle bare ha’ en skrue i halsen så man kan spænde en rem på hende. Ja, hvis man ikke ved hvem Margit er, så lyder det nok en smule drabeligt! […]

 • Leave a Reply