Smyk dig

Jeg leder efter noget fornuftig smykkeopbevaring. Det kunne for eksempel være et stort skrin, fuld af skuffer og dimser til at hænge øreringe i. Noget a-la dette, men det er ikk så pænt, og mon det er stort nok? Måske også et stativ eller to, til de smykker jeg bruger dagligt.
smykker1
Nu er det hele pakket i æsker og dåser. Jeg har min gamle forlovelsesring, fra dengang jeg var 17-18 år og fik en ring af en jyde fra Fredericia. Han var nu en sød fyr, men det holdt ikk så længe – teenagere og langdistance, er en dårlig idé. Ringen er dog sjov at ha’. Moden har godtnok ændret sig på 10 år.
smykker2
Jeg har en lille broche med motivet fra Mågestellet. Jeg har ikke kunnet finde ud af hvornår den er fra, men den slags laver de vist slet ikke mere.
Jeg har “arvet” en masse øreringe fra min mor. Både fra 70’erne og 80’erne. De er i materialer som bronze, sølv, perlemor og emalje. Jeg elsker store øreringe, og de skal helst være i guld (eller det der ligner).
smykker3
Mine favoritsmykker, er mine marguritter som jeg alle har fået af mor. Uglen er min dåbsgave, og den passer fint sammen med marguritten. Den nederste af ringene, lavede jeg selv – du kan læse indlæg nummer 1, 2 og 3 om processen.
De smukke øreringe i guld og amethyst, var de første smykker som Kjærsten gav mig – det slap han ret godt afsted med synes jeg.
smykker4
Sådan ser det ud, når alle æsker er lukkede. Men hvis man ser i den store æske, så ligger det hele hulter til bulter. Jeg må se at gøre noget ved det.
Læg mærke til 80’er frugt elastikken, øverst i kassen.

15 comments
  1. Jeg synes da det smykkeskrin ser helt vildt praktisk ud. Jeg kan ikke rigtig se, hvordan du ellers vil have, det skal se ud?? 🙂 Men hvis du ikke kan lide, så hjælper det ikke, men klart det mest praktiske og så stativer til det mest brugte ja! Håber du finder en god løsning, som du også kan lide.

  2. Deborah, næh, jeg ved skam heller ikke helt. Tror mere det er designet, som jeg synes er lidt 80’er agtigt 😀 Hvis det så ud på samme måde indeni, men måske andre farver og noget andet materiale på ydersiden. Ligesom man kan få hatteæsker i alle afskygninger.
    Jeg må lede på nettet 🙂

  3. Hvis det er, vil jeg meget gerne med ud og kigge sammen med dig. Har nemlig nøjagtigt samme problem, og får vildt dårlig samvittighed, hver gang jeg tænker på, at dåbssmykker og arvestykker bare ligger hulter til bulter i forskellige kasser. Så sig endelig til… det kunne være et godt tema for en eftermiddagsdate 🙂

  4. Det er da en super god idé Rikke. Om ikke andet, kan vi se hvad udbud er, samle navne på mærker og finde dem billigere på nettet 🙂
    Jeg har set nogle fine lak skrin på nettet, chinese style. De ser ikk helt så mormor agtige ud…. hi hi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere