Se min kjole!

I går fik jeg købt mig en kjole, til når jeg skal ha’ taget pressefotos. Jeg har fundet en rigtig dygtig fotograf, og hun har allerede location på plads. Det bliver i slutningen af måneden, og jeg GLÆDER mig ! I får ikke kjolen at se på, før billederne er klar. Men jeg kan afsløre at den sidder perfekt, og min talje bliver 10 cm i den!!! Yes, det kan vi li’. Og så med noget lækkert hår og en guitar i hånden, så er der da ingen der ikke vil købe min plade (når den engang bliver lavet) og komme til mine koncerter!!
kjole1.jpg
Jeg skal lige finde et outfit mere, så jeg har to slags billeder. Det må jeg gøre i morgen, shoppe shoppe 🙂
kjole2.jpg
Billederne snyder lidt, den blå farve er lidt dybere og mørkere i det.

12 comments
  1. F&F . ja, det håber jeg også 🙂

    Mor – det er jeg sikker på hun gør ja. Måske Margit også skal ha’ en kjole, hi hi hi hi.

  2. Marianne – det gør jeg bestemt også 🙂

    Madame – ja, den blå farve står jo fantastisk til rødt hår!

    Conny – uha ja, der går nok et års tid eller deromkring 😉

    Lizelotte – Du siger noget! Måske Helge får sneget sig med 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere