Gammel Holte m.m - CopenhagenDaily
2 In mig/ pænt

Gammel Holte m.m

glholte1.jpg
Billederne kunne lige så godt være taget i dag, men de er nu fra torsdag. Der var Kasper og jeg i Gammel Holte, for at besøge min mors kusine. Jeg boede hos hende og hendes familie for fem år siden, da jeg blev opsagt i min daværende lejlighed og ikke havde noget sted at bo.
Jeg elsker området. De bor overfor golfbane og en masse skøn natur.
Et lille hus dér (og en bil), ville ikke være noget dårligt bud på fremtidig bopæl.
glholte2.jpg
I dag har jeg haft min svigermor til kaffe. Hun havde medbragt den skønneste buket røde franske anemoner. Dem vil jeg nyde hele aftenen, hvor jeg ikke skal andet end at øve og se et par afsnit af “Commander in Chief”. Købte første sæson i går, på dvd. Jeg synes Geena Davis spiller helt forrygende godt, og jeg fik aldrig set alle afsnit, fordi de blev sendt så sent på aftenen.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Madame
  mandag 10. marts 2008 at 08:09

  Jeg kan godt forstå, du gerne vil bo i Gammel Holte – der er den skønneste natur og alligevel er der ikke vildt langt til København. Billederne er fantastiske! Franske anemoner er noget af det kønneste – tænk at man kan få dem allerede i marts.

 • Reply
  conny
  mandag 10. marts 2008 at 08:40

  Du ville jo i givet fortsætte en linje af gode sangere, der har boet der 😉 Eller i hvert fald blive nr. 2, idet Peter Belli boede i Gl. Holte som barn…..
  Men kom op og bliv min næsten-nabo – her ER paradisisk skønt!

 • Leave a Reply