And the winner is…

Efter at have prøvet noget nær 8 forskellige mikrofoner, har jeg endelig fundet den jeg skal ha’. Den leverer min stemme en lyd som det blødeste smør, og fanger alle de små dejlige detaljer i min klang.
miktest.jpg
I dag havde jeg sidste test, mellem de tre mikrofoner jeg syntes havde været bedst til mig.

Shure KSM9 – ny high-end vocal mikrofon, helt fantastisk – og meget meget dyr. Av!

Audix VX10 – importeret specielt til mig (godt man har forbindelser). Skulle bare prøves, da en af mine yndlingssangerinder sværger til den.

AKG C5 – den mest prisvenlige, men overraskende god lyd til prisen!

Vinderen blev Audix. Nu skal jeg bare lige skrabe de penge sammen….bum bum bum….:-) Kasper siger noget om afbetaling…jeg tror jeg må gøre det sådan. Eller hvert fald noget rate dims.

Nu vil jeg ellers slappe af. En lang øver med bandet, giver et træt hovede – så nu skal der lumres i sofaen, indtil dynen kalder så højt at jeg ikke kan lade være med at hoppe under den.

5 comments
  1. Jeg kendte slet ikke mærket Audix, før du nu skriver om den, Therese. Hvor er det dejligt at høre, at du går grundigt til værks og finder den mikrofon, du har det allerbedst med!

  2. Madame – Det er dejligt at ha’ kontakterne i orden, så jeg bare har kunnet prøve og prøve. Nej, Audix bliver ikke rigtigt forhandlet herhjemme, men godt er det.

    Morfar – tja, det er jo så individuelt. Men som du kan se var Shure også med i top 3 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere