Avs - CopenhagenDaily
4 In mig

Avs

Jeg har lægeskræk. Noget så forfærdeligt meget. Jeg var nødt til at ta’ til lægen i morges, min puls om morgenen var begyndt at blive høj, og blodtrykket ligeså. Jeg blev sat på betablokkere for 6 måneder siden, efter at ellers have været af dem i et par år. Årsagen var formodentlig alt det stress jeg havde omkring mine eksaminer og køreprøven.
De seneste ti dage er jeg vågnet med en puls omkring 80. Når man ellers har en hvilepuls omkring 58, er det en ret stor forskel. Lægen målte blodtryk og puls i dag, og jeg er sat op i medicin. Samtidig skulle jeg stikkes, og DÈT er jeg virkelig bange for. Snot og tårer senere, var det hele overstået, og på fredag får jeg svar på prøverne. Muligvis er det mit stofskifte som er i ubalance.
Men bare han får mig repareret, så jeg ikke behøver at gå derop igen. For føj hvor jeg hader det!!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  regitze
  mandag 17. december 2007 at 13:35

  arj, Therese. det nytter jo ikke noget. du bliver nødt til at komme af med den lægeskræk – det var da en irriterende hæmsko!
  kan du ønske dig et par sessioner hos en kognitiv terapeut i julegave?

  og sikke en udfordring med puls og tryk. nu håber jeg, der bliver lagt en god plan på fredag, der gør dig glad.

 • Reply
  therese
  mandag 17. december 2007 at 14:05

  Ja Reigtze, det er top irriterende at ha’ lægeskræk. Terapi i julegave var sgi en god idé, og uanset så bør jeg nok få gjort noget ved det.
  Jeg er spændt på at se hvad der sker fredag, hvis stofskifte er normalt, hedder den nok betablokkere et års tid, og så forsøg på nedtrapning.

  Hvordan går det med dig og dit?

 • Reply
  Tina - omme i London
  tirsdag 18. december 2007 at 12:00

  Pas paa dig selv og dit helbred Therese. 🙂

 • Reply
  regitze
  tirsdag 18. december 2007 at 16:27

  jeg ved faktisk ikke hvordan det går. med det gir stof til eftertanke, ikke.
  lad os vinde! i ro og mag.

 • Leave a Reply