Flad mave inden jul?

Prøv en ordentlig omgang Roskilde-syge….det virker….men det kan nu ikke anbefales.

Jeg er oppe at se land nu. Katten og jeg sov i sengen til kl 17 i går, derefter sov vi videre i sofaen. I dag sov vi til klokken 12. Nu har jeg det ok, er feberfri, og vil prøve at spise lidt fibermüsli med rismælk.

Jeg har købt og samlet et nyt spisebord for et par dage siden. Det er sortbrun bejdset, og derefter lakeret. Så er der f”¤#%”-mig ridser i bordpladen. Og de kan ses, for de er hvide. Hva dælen gør man så? Ikea siger at jeg skal komme derud med det, jo tak og så bruge 600 kroner i transport på det?!! Kan man mon lappe det med bejdse og lak igen? På google var der en fyr der havde dette råd, jeg ved nu ikke rigtig…

13 comments
  1. Hmm.. Det var sgu en trister een.. Jeg tror at bejdsen vil være bedst i længden. Men du kan jo sagtens lave kulørtricket bare her til juleaftensbrug.

    Hvis du lapper og lakerer, så tror jeg du er nødt til at slibe bordet ned inden for at få et ensartet resultat.

    Du kan jo også prøve at få en aftale i stand med dem om at bytte bordet efter jul fordi du ikke har bil og ikke har muligheden for at komme ud med det før d. blah blah…?

    Men igen, det er fandme for dårligt at du skal op og betale sådan en mer-pris for et bord. Se om du evt. kan få transporten refunderet eller lign.

  2. Surt show. Ulempen ved at der er langt til Ikea. Du er ikke den eneste der har prøvet sådan noget. Jeg har prøvet flere gange at mangle en dims i en sen aftentime … og der sidder man.

    Sovsekuløren ville jeg ikke være bange for at bruge, men hvis du vil have det byttet, så skal du nok lade det helt være.

  3. Kontakt forbrugerrådet, du skal IKKE bruge en formue på transporten, det er IKEA’s problem, de lader bare som om de ikke ved det, og det kan være svært at få dem overbevist, men hold på din ret (ellers bliver de bare ved med at snyde folk)

  4. Tak for det allesammen. Jeg har igen talt med IKEA, og det lader til at de gerne vil komme med ny bordplade. Engang efter jul eller nytår, men bare de gør det 🙂 Og jeg tjekker inden de går, om der er ridser i den!

  5. Hej Therese,

    Jeg kender dig ikke og har først nu set din blok, gennem LIselotte.

    Jeg læste dit indlæg om stress, hjertebanken om morgenen etc.

    Jeg har selv oplevet det gennem de sidste 6 år. Været til læge mange gange. Fået taget prøver, gået til psykolog etc. Intet hjalp. Før jeg læste Detox dit liv. Det er mit blodsukker der er ustabilt, det er det der giver hjertebanken om morgen, manglende appetit, etc.

    Der findes et hav af bøger du kan læse:

    Detox dit liv.
    En kernesund familie (den er lidt frelst, men OK)
    Hvorfor sukker er farlig
    Sukker bomben.

    Jeg spiser ikke sukker og kun begrænset stivelse (brød, pasta etc)

    Og jeg har det fantastisk. Masser af overskud. Sover godt om natten, vågner ikke med hjertebanken.Et helt nyt liv.

    Det eneste jeg ikke kan forstå er, at alle de gange jeg har været ved læge, har de ikke på noget tidspunkt spurgt til min kost eller målt mit blodsukker. DE har kun behandlet symptonerne ikke årsagen.

    Held og lykke

  6. Hej Bettina.
    Tak for din besked, og velkommen til bloggen.

    Det lyder interessant det du skriver. For et par måneder siden, spiste jeg efter bogen Menneskeføde, det er lidt det samme som Detox. Når jeg tænker over det, havde jeg det måske anderledes og bedre dengang,
    Jeg har læst Ninka’s “Dagbog over mine deller”, i den bog var hun temmelig frelst, men jeg ved at hun har rettet kuren til inden “En kernesund familie”.
    Måske man skulle prøve at købe den bog.
    Uanset, prøve at få styr på blodsukkeret og se om det virker.
    Tak for at du styrede min tanke i den retning.

    Kh Therese

  7. Hej Therese,

    Det var så lidt. Du kunne starte med at låne nogle af bøgerne på biblioteket. Detox bogen har en masse lækre opskrifter. Og Ninka var faktisk med til at starte Detox, men valgte så at gå alene. Og hun er altså lidt frelst. Jeg har oplevet mange sjove pudsige ting efter at jeg stoppede med at spise sukker og stivelse. Jeg får feks. aldrig blå mærker mere. Min hud er aldrig tør mere. Aldrig hovedpine. Jeg kunne blive ved. Der er faktisk ingen mennesker der kan tåle den mængde sukker vi indtager nu om dage. Og 80 % af det sukker vi indtager er skjult i dagligvare (oftest hvor man ikke tror det) feks. laves der kune en makrel i tomat som ikke er fyldt med sukker (Sæby´s). Nå jeg kunne blive. Start med at læse Detox dit liv, kan købes i Kvickly for 149,00 kr.

    God fornøjelse.

    HIlsen
    Bettina

  8. Tak Bettina. Jeg spiser nu heller ikke meget sukker og den slags. Efter jeg gik til diætist for et par år siden, samt mit møde med Menneskeføde, er min kost ret anderledes end “vanlige danskeres”.
    Jeg er dog ikke så frelst at julens bag og syltevarer bliver sukkerfrie, så hellere spare på mængderne!

    Men jeg vil læse og blive inspireret.
    Har du ingen blog man kan læse på? 😉
    Glædelige jul til dig!

  9. Surt med bordet – de skal da bare komme og bytte det skal de!!!

    Hvis du er interesseret, har jeg et nyt – lettere gennemlæst – eksemplar af “Kernesund familie” – jeg ved at jeg aldrig vil kunne gennemfører… Kan købes for 150 kr incl porto hvis du er interesseret!

    VH Mette

    PS: God jul!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere