Kop til den varme te

Liselotte skulle ud at fylde lageret med te i dag. Jeg derimod tog hjem til pap-mormor, som havde en julegave liggende til mig. Den skulle desværre byttes, var ellers en smuk dug. I Bahne havde de ikke andre duge der passede mit bord, så med Liselotte og Kusmi i tankerne, faldt blikket på en ny kop til min te.
Jeg er solgt til stanglakrids, for jeg så Royal Copenhagens nye serie Contrast. Jeg måtte ha’ (og jeg må ha’ flere, mindst én i hver farve).
contrast2.jpg
Der skal fyldes op af Prince Vladimir, næste gang jeg er i nærheden af en forhandler. Måske også den nye Chokolate Spice skal prøves af?

I posten er der i øvrigt en bog på vej til mig. Tak for handlen Mette, jeg glæder mig!

Hold da op en masse links jeg fik sat ind i dette indlæg 😉

Nu skal sidste aften hjemme hos mor nydes. I morgen skal jeg på arbejde.
Ha’ en dejlig aften derude!

10 comments
  1. Jeg endte med den lilla 🙂 Men den rosa og den grønne (og den blå og den sorte) var også meget smukke!

    Ja, de høns er nu også smukke!!

  2. Madame – jeg er også meget spændt. Har I fulgt kostrådene i bogen? Jeg var helt væk i “Menneskeføde”, og ved at “Kernesund Familie” har ligheder fra den. Har du læst “Menneskeføde” ?

  3. Nej, jeg har ikke læst ‘Menneskeføde’ endnu, men det vil jeg meget gerne. Vi følger ikke kostrådene 100 procent i ‘Kernesund familie’, men har fået en masse inspiration, vi bruger, som fx de sunde fedtstoffer, smoothies, sundt slik, motion hver dag, kosttilskud (dog ikke løb) o.s.v. Jeg synes bogen var en øjenåbner og håber, at mange vil læse den, da kosten har så stor betydning for , hvordan vi har det.

  4. Ja læs endelig “Menneskeføde”, jeg tror du vil kunne li’ den.

    Jeg glæder mig meget til at læse den bog nu! Var i helsekostbiks for at fylde lageret med nogle af de ting jeg ved Ninka bruger i sine opskrifter, men det meste var udsolgt. Tis. Men så må jeg jo lige vente til efter nytår. Jeg fik dog en pose “flad mave grød” den er lækker.

  5. Hej Therese,

    Jeg ville bare lige sige Godt Nytår og FUCK nogle fede kopper. DE er simpelthen så lækre, at mit køkken skriger på dem, selv om butikkerne har lukket idag.

    Hilsen
    Bettina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere