Klar parat start

Så er jeg hjemme. Arbejde gik fint, men tilsidst var jeg temmelig træt af flødeboller som Michael Bolton og Barry White….jeg sad og kategoriserede “erotic” musik. Hi hi. Heldigvis var der også en masse Prince.

Jeg kom hjem til en grøntkasse med friske forsyninger og bogen. Der skal læses i aften skal der.
Jeg lavede en lækker sund ret, og farverig var den også. Mums.
mad1.jpg
Kyllingelår, blå kartofler og kikærte/gulerod/jordskokke-humus med masser af hvidløg.

Nu skal der tabes en håndfuld kilo, for min eksamen er den 5. Juni, og jeg ved godt hvilken kjole jeg har tænkt mig at ha’ på! Det kræver lidt mindre lår og maveskind.

Jeg tror den nye bog samt “Menneskeføde”, kommer til at gøre det til et meget interessant forløb. Så det er helt ok.

14 comments
  1. Det var også super lækkert Lene. Jeg gjorde det at jeg tog ca fire medim gulerødder og rev fint. Sammen med dem, skrællede jeg en stor jordskok og skrællede den i tynde skiver op i gulerødderne. Derefter saft af en halv citron.
    Jeg brugte en stavblender til at først blende to dåser kikærter, med to store fed hvidløg og en god gang olivenolie og tidselsolie. Derefter tog jeg så lidt over halvdelen af råkosten, og blendede med. Så det havde konsistens som tyk grød.
    Smag til med salt, peber og citron.
    Server evt. resterne af råkost og jordskok ved siden af.
    Velbekomme 🙂

  2. Ja Madame :-)Synes bogen virker meget spændende, og shakes’ene lyder vildt lækre. Bruger du det dér proteinpulver i?

    Christina – ja det er de. Det er en ældgammel sort, som økologiske bønder er begyndt at dyrke igen. Man kan også få lille gulerødder 😉

    Pedrsn – Det var også super lækkert Pedrsn

  3. Tak Mette 🙂

    Madame, jeg har ikke købt proteinpulver, men tror jeg køber risproteinpulveret. Skal også ha’ købt hørfrøolie og kokosolie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere