Nytår med knald på

nytaar1.jpg
Så er det den første Januar, og jeg sidder her i sofaen. Hovedet har det fint, de sidste par vågne timer fik jeg intet at drikke, og det var en god beslutning. Kasper derimod sover stadig, og jeg er helt sikker på at han har det skidt når han vågner.
nytaar21.jpg
Vi havde en super dejlig nytårsaften. Vi tog til Frederiksberg, hos min dejlige barndomsveninde Rikke. Hende og hendes kæreste, havde lavet overordentlig skøn mad. En moderne rejecoctail med chili og hvidløg. Mør rød oksesteg med al verdens garniture og en lækker frisk dessert. Der manglede intet. Kasper og jeg drak champagne det meste af aftenen, og det gjorde vi selvfølgelig også klokken 24, hvor der blev skålet og spist kransekage. Jeg havde bagt kagen, og den var helt perfekt. Sprød udenpå og blød og saftig indeni.
nytaar31.jpg
Inden da havde vi selvfølgelig set 90 års fødselsdagen, og skålet samtidig som James, Sophie, Admiral Vohn Scneider og alle de andre. Same procedure as every year!
nytaar6.jpg
Ud på vejen og knalde raketten af og ind igen og danse og hygge os. Og ja, det var raketten. Vi havde én, men det var også helt ok. Man kigger jo på alle andres raketter, og dem var der mange af på Grundtvigsvej.
nytaar7.jpg
nytaar8.jpg
Ved 2 tiden gik vi videre. Vi fandt en anden fest i området, hvor Lomborg og Toke var. Det var en heeeelt anden fest, og det var nok også det der gjorde jeg stoppede med sprutten. Sne på bordene, tekno musik og højt humør. Tøserne var gejlet helt op, og mange gik rundt med pupiller så store som te-kopper. Men det var dejligt at se de to fyre igen (som heldigvis var helt nede på jorden), og jeg tror klokken var 4 da Kasper og jeg gik ned mod en taxa. Det tog sin tid at få sådan én, men vi var hjemme klokken 5 og røg direkte på hovedet i seng.
Det var en succes, det var et dejligt nytår!
nytaar4.jpg
Jeg fik sagt godt nytår til min mor, papfar, Merete og endelig Rosa i London. Det var dejligt at høre hendes stemme igen, og jeg glæder mig til at se hende i Juni når hun kommer på besøg! Jeg blev spurgt af familien, om Kasper var faldet på knæ. Det gjorde han altså ikke. Hi hi. Men det kommer jo nok alt sammen en dag.
nytaar5.jpg
Nu skal der bare lumres hele dagen.

Tak for alle jeres dejlige kommentarer i 2007 (eller som Dronningen sagde, 2006…..PINLIGT HKH!). Jeg er glad for jeres besøg og jeg nyder at kigge ind forbi hos jer alle. Jeg er sikker på at 2008 bliver et godt blog år.

7 comments
  1. Mor – jeg ved nu ikke, en enkelt en i ny og næ kan man vel godt lave 🙂

    Conny – tak skal du ha, og i lige måde! Ja, jeg havde kransekageforme. Jeg rullede pølser, som så blev lagt op i formene så størrelserne passede. Det var dog lidt svært, for skidtet brændte sig nemt fast i formene – så meget for teflon 😉

  2. Wow, Therese, er det dig på billederne? Du ser bare godt ud! Og så er jeg dybt imponeret over, at du selv har lavet kransekagen. Det var spændende at læse om jeres festlige aften og nat.

  3. Madame – yeps, det er mig på billederne. Med og uden kransekage i munden. Det var en dejlig aften. Og det med at lave kransekage, det er bare SÅ nemt – så det gør du da også næste år 😉

    Tak Mette, jo det kan den da nok godt. Hi hi hi. Godt nytår til dig også!

  4. Hej Søde.

    Dejligt at høre, at I nød aftenen. Vi synes også det var rigtig vellykket, og super at I var med!! Glæder mig til at se flere billeder :o)

    Er nu på arbejde igen… øv øv øøøøøøøv!!!

    Knus Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Fodboldglæde

Ja…en overskrift jeg aldrig troede jeg ville have på bloggen. Ude på frederikssundsvejen kører en masse højt dyttende…
Læs mere

Kære Krop!

Undskyld at jeg fik drukket alt alt alt for meget rødvin i går! Jeg gør det (måske) aldrig…
Læs mere

Panik !?

Nanoblogging on da’body! 3 dage på massiv druk…. Nu skal der vist detox’es eller noget. Plejer min hjertebanken…
Læs mere

Lux i Lux

Jeg er skam kommet hjem fra Luxembourg, men efter at komme hjem søndag aften og så direkte ind…
Læs mere