Hrmpf - CopenhagenDaily
3 In mig

Hrmpf

Nå, sådan skulle det ikke være. Sneen er væk igen, og Frederikssundsvej er grå og trist.

Mit hovede er tungt, jeg har sovet alt for meget kan jeg mærke. Har også drømt underlige drømme. Bla. at Kasper stjal alle mine gode flasker rødvin, og drak dem på stoddermåden – fra flasken. Jeg drømte også at jeg modtog 10 kg af mine yndlingschokolader, men jeg kunne jo ikke spise dem pga. min kur…

Dagen i dag, skal gå med at rydde op i hjørnerne og få styr på vasketøjet. Jeg skal også ud at gå en tur, før det bliver mørkt. Men først skal jeg spise min grød og drikke en kop kaffe eller to.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Madame
  søndag 6. januar 2008 at 12:51

  Det lyder som fine planer for i dag, og ditto her, men sikke en drøm, at du fik 10 kilo af din yndlingschokolade. Det er sjovt med vores underbevidsthed – man skal åbenbart lige afprøves igen og igen 😉

 • Reply
  Therese
  søndag 6. januar 2008 at 12:59

  Ja, jeg var godtnok lidt forvirret da jeg vågnede. Men jeg falder ikke i, bare pga sådan en lille sjat chokolade drømme…
  God gå-tur 🙂

 • Reply
  Marianne's mening
  søndag 6. januar 2008 at 16:42

  Selv i drømmene prøver kroppen at snyde dig til at spise chokolade.
  Godt du er så standhaftig! 🙂

  Rigtig god søndag

 • Leave a Reply