Forår i Paris

Kasper og jeg har talt om at smutte til Paris i slutningen af april. Sådan en tre overnatninger eller deromkring. Vi trænger til lidt kæresteri, og vi trænger til at se byernes by. Jeg har aldrig været der før, og Kasper var der vistnok engang da han var barn.
Nu må det gerne blive april 🙂

16 comments
 1. God ide!
  Min kæreste og smutter faktisk til Paris på forlænget weekend i den første weekend i februar*. Væk fra hverdagen og uden for sæsonen. Vi har begge været der flere gange før, men aldrig sammen. og jeg har aldrig været der med en kæreste, så jeg glæder mig…

  *(Når foråret kommer, har vi slet ikke tid til at rejse nogen steder, for så står den igen på bådrenovering)

 2. Jeg har lige været med min kæreste i Paris på forlænget weekend og det er en dejlig by.

  Og så kan jeg også anbefale min absolutte favoritby – Rom. Der er FEDT i april måned.

  God tur til Jer 🙂

 3. Skynd dere av sted!

  Første gang jeg og Thv var i Paris var sommeren 1979. Vi var på InterRail, og egentlig bare på gjennomreise på vei til Portugal. Vi skulle bare skifte tog, men så måtte vi gå ut av jernbanestasjonen et lite øyeblikk for å kjøpe litt mat. Det matkjøpet tok en hel uke. Vi klarte ikke å rive oss løs, men måtte bare bli der.

  Allez vous!

 4. Skynd dere av sted!

  Første gang jeg og Thv var i Paris var sommeren 1979. Vi var på InterRail, og egentlig bare på gjennomreise på vei til Portugal. Vi skulle bare skifte tog, men så måtte vi gå ut av jernbanestasjonen et lite øyeblikk for å kjøpe litt mat. Det matkjøpet tok en hel uke. Vi klarte ikke å rive oss løs, men måtte bare bli der.

  Allez vous!

 5. Slut-april er det mest perfekte tidspunkt – i hvert fald er det det eneste tidspunkt jeg har været i Paris, og vi fik netop 2 x forår.
  Jeg ville foreslå at bo i Montmartre. Så får man også prøvet at bo, hvor de franske bor, og der er ikke særligt langt til noget flot at se.
  Et tip er at finde den vinmark, der ligger midt inde i Montmartre. Meget spøjst at se inde i en by. Det er noget med, at man plukker vinen i fællesskab og så går pengene til socialt arbejde i bydelen.

 6. Jeg slutter mig til koret. I 5 år i træk var manden og jeg i Paris i april. Det er SÅ pragtfuldt. Start opholdet med en sejltur på Seinen – så ser man hele byen og hører om, hvad der er værd at se.

  For vores vedkommende bliver det i år Domlom, nej lombom, NEJ L-O-N-D-O-N, hedder det… jeez…

 7. Vi skal til koncert med Black Crowes der kun spiller i London og Amsterdam på deres europatour. og så har vi venner der bor derovre der lægger futon til :o) hurra!
  Tak for tips!

 8. Suzy, uh sejltur lyder fantastisk. Den skal vi helt sikkert ha’ med!

  Glæd jer til London. Ta en tur til Camden Town market, meget federe og mere spændende end Portobello Road market. Men treat jer selv med en gåtur i Holland Park og efterfølgende ned på Portobello road og spis lidt frokost. Notting Hill er dejligt.
  Skulle I ha lyst til lidt inder stemning, kan I ta metro til Ealing Broadway og toget videre til Southall. Dejligt sted, og masser af lækker indisk mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om