Weekend-nyder

Jeg nyder weekenden. Jeg har fået øvet en masse, sovet længe og gået ture. Mit hovede har plaget mig med lidt dunken – ikke engang selvforskyldt.
I dag gav svigermor en kop kaffe, og jeg besluttede mig for at gå hjem til hende. Hun bor på Østerbro, ca 5 km herfra. Det var en skøn skøn tur. God musik i ørerne, blå himmel og vind i håret. Jeg fik noget kaffe og en god snak, inden jeg så tog bussen hjem. Man skal heller ikke overdrive…

Nu har jeg set Sommer. Åh det var et mavepine afsnit, jeg kunne næsten ikke klare det – og snøftede da også et par gange. Men det er en rigtig rigtig god serie synes jeg.

Nu vil jeg gå på opdagelse i klædeskabet. Der skal ryddes op i mit rod – og jeg er sikker på at den lokale genbrugs bliver glad!

4 comments
  1. Jeg sad tænderklaprende og så ‘Sommer’ og synes også den er virkelig god. Din genbrugs bliver sikkert henrykt over din oprydning – jeg kender det, det føles så godt at få gjort 😀

  2. Jeg syns at “sommer” blir bedre og bedre, selv elektrikeren måtte overgive sig 😉 – oprydning er bare det bedste (når man altså får taget sig sammen, der blir så meget dejlig plads tilligemed)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere