Fuldtid

Så fik vi forhandlet kontrakten hélt på plads. Jeg skrev under i dag, og kan nu kalde mig fuldtidsansat. Ikke dårligt. Jeg arbejder 35 om ugen, og elsker det!
Skal lige vænne mig til det med at være der så mange timer i træk, men så er det godt der er lækker sund frokost (og i dag en is til dessert).
Jeg kender mine kolleger godt, har været der som timeansat siden Juli sidste år. Jeg er sikker på jeg bliver glad for at være der. Super spændende. Inden længe vil der være lidt flere ansatte, og til september får vi nye lækre lokaler med tagterasse og smooth design.

Hvis i undrer jer over hvad det mon er jeg laver….tja det er lidt svært at forklare. Jeg er lidt ligesom “Chandler fra venner“. Der er ingen der egentlig ved hvad han laver. Min stilling hedder “Music Supervisor”, og det har noget med mobil/computer-software at gøre. Nærmere kommer jeg vist ikke, uden at overskride tavshedspligten.

Nu bobler der ratatouille i gryden. Den skal indtages med et stykke tærte. Himlen er mere blå end den har været hele dagen, og jeg nyder aftensolen i min stue.
Senere kan det være jeg sku pakke en kasse mere ud?!….

6 comments
  1. Deborah – ja de kasser altså. Der blir ved med at være flere tilbage 🙂

    Anita – det er helt vildt! Jeg har vinden i ryggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere