Tilbudsjagt

I disse tider, med stigende madpriser, er det godt at ha’ en Irma. Hov tænker du nok, Irma er da knald dyrt ! Jo, det er det skam, men ved siden af mit arbejde ligger en Irma City, som altid har fede tilbud. På sidste salgsdag eller dagen inden, bliver alle ting sat 50% ned. Så i dag fik jeg kyllingelår, oksekød, rødspættefileter, bananer, ærter og to sushiruller for 120 kroner. Det er ikke så ringe!
tilbud.jpg

9 comments
  1. Ja, nemlig. Havde jeg haft flere penge i tegnedrengen, var der røget nogle entrecoter med. De så lækre ud og var sat halv pris ned fra 70 kroner.

  2. Pas på med at fryse varer der er SÅ tæt på sidste salgsdag, der er en årsag til de er sat ned, vi forventer at forbrugeren spiser dem samme dag det bliver købt

  3. Hej Bente
    Jeg kan nu ikke se noget problem i at fryse varerne. I irma er det en til to dage før sidste salgsdag, de sætter priserne ned. Så det er jo ikke fordi at det er næsten fordærvet mad.

    Jeg er ikke blevet syg af det før, og kødet er fint i struktur og lugt.

  4. Deborah, Irma er bare så skøn. Af og til har de også rigtig gode tilbud. Jeg køber aldrig kødvarer i Fakta, bryder mig ikke om de ting de har. Er muligvis sippet.
    Kød kan jeg dog godt købe i Netto synes jeg, og ellers Irmas gode tilbud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere