Hjem kære hjem

Jeg er hjemme fra arbejde, indtil videre. Mit hovede dunker, og når ens job er at høre musik 7 timer om dagen, er det ikke den bedste kombi.
Jeg sidder i min sofa, og nyder mine to stuer. Herfra kan jeg se indtil spisestuen, som er lys og dejlig. Roserne jeg fik af Kasper, holder stadig. Nu er de 5 dage gamle, det må være min rekord i roser.

Østerbro
I spisestuen, er der masser af lys. Vores bord står perfekt derinde. Billedet er fra i lørdags, hvor jeg havde familiemiddag.
spisestue2.jpg
I hjørnet af spisestuen, står alle mine instrumenter. Det ser meget fint ud synes jeg. Jeg har to violiner der skal op på væggen.
stue1.jpg
Vores nye sofa er en rigtig dejlig flyder. Den er købt i Ilva.
stue2.jpg
Fra sofaen, kan man sidde og kigge ud. Der er dejligt lys og masser af himmel.
stue4.jpg
Kigger man den anden vej, kan man se fiskenes nye hjem. De har fået dobbelt op med plads, så jeg tror det er dejligt at være fisk nu!
stue3.jpg
Katten opholder sig i kurven, i pladehjørnet. En dag skal vi ha nogle (mindre) højtalere, så Kasper kan få de store ned i sit studie.

Så kan det være jeg får taget nogle billeder af køkken og soveværelse en anden dag. Her er simpelthen bare blevet så dejligt 🙂

12 comments
  1. Her er også super rart Lotte 🙂
    Kaspers instrumenter bor i hans studie. Af og til overnatter en af hans el-basser herhjemme 😉

  2. Så fint dere har fått det, Therese. Min datter går og drømmer om noe tilsvarende i Oslo, men det er jammen ikke så lett, så dyrt som det er. Nå gleder jeg meg til å få se de andre rummene.

    Takk for titten!

  3. Hvor ser det bare dejligt ud skatter, glæder mig til at se det igen, nu hvor der er kommet lidt mere styr på sagerne.

    Der er jazz på huset i aften, er det noget i skal og er det noget vi 4 skal mødes om en middag om inden?

  4. Madame – tak skal du ha. Det er skønt at stå op til en lys og lækker lejlighed!

    Marianne – Jeg er også godt tilfreds med møblementet. Dejligt.

    Hege – Ja, tenker at det er dyrt i Oslo ja. Kansje din datter skal gjøre det samme som os, vente med å kjøpe før om et par år 🙂
    Selv tak, det kommer flere bilder en dag.

    Henriette – Det lyder top hyggeligt, men min mor har fødselsdag i aften.
    Vi snakkes sødeste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om