Nu falmer skoven - CopenhagenDaily
7 In mig

Nu falmer skoven

Som jeg skrev sidste år, bryder jeg mig ikke om efteråret. Jeg bliver helt trist og mat i sokkerne ved tanken. Sidste år, lovede jeg mig selv at jeg ville begynde at se på de positive ting ved denne kommende årstid. Jeg vil prøve…

Udenfor er der gråt og blæsende. Jeg kan se nogle af træerne her på vejen, har krøllede blade. Kanten på bladene er brunlige. I min frokostpause tror jeg at jeg vil gå op på taget, her er en skøn udsigt ud over Frederiksberg, og det kan være det kan live mig lidt op.

I går så jeg en dejlig film “Den anden søster”. Hvis I kan lide mænd i tights og kvinder i store kjoler, så se den. Den går i biffen i disse dage, men jeg så den på “Surf the channel”. Filmen fortjener dog at blive vist på en stor skærm, og ikke en 14″ computerskærm…

Efter arbejde i dag, får jeg besøg. Vi skal tøsehygge Line og jeg, og det kan være at i aften skal være starten på “de hyggelige efterårsaftener”. Jeg prøver at være positiv fra nu, jeg prøver….;-)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Lizelotte
  tirsdag 26. august 2008 at 10:56

  Pudsigt nok, Therese, så tænkte jeg her for lidt siden, at vejret begynder at være lidt efterårsagtigt. Jeg måtte op og skifte mine sommer-slidte knickers til lange bukser og have STRØMPER på!!

  Så sad jeg ved min pc i lange bukser og frottesokker og mit uldne sjal af læsø-uld om skuldrene og tænkte på hvor hyggeligt det bliver med alle stearinlysene og skumringsaftenerne…

  (Jeg nåede ikke helt frem til den periode hvor der bliver mørkt kl. 16 – det er ikke lige min favorit).

 • Reply
  Therese
  tirsdag 26. august 2008 at 11:00

  🙂
  Du får det til at lyde superhyggeligt. Jeg har også tykke strømpebukser på, slut med bare ben.
  Foran skærmen her på arbejde, sidder jeg med varm te og et halstørklæde.

  Uf nej, det med mørke klokken 16 er ikke fedt ! Heldigvis lidt tid til endnu….

 • Reply
  Trine Louise
  tirsdag 26. august 2008 at 11:43

  Jeg kan godt lide efteråret. Efteråret bringer smukke farver på træerne. Jeg kan godt lide duften af visne blade og nedfaldsæbler. Som du og Liselotte også er inde på så er der også noget hyggeligt ved at pakke sig lidt mere ind i noget blødt tøj.

  Tid til indendørs sysler, som det måske ikke er blevet så meget til i sommeren? Måske er vennerne og familien mere hjemme fordi det er hverdag igen, så kan man jo lave hyggelige middage med vildt og svampe og andre ting der hører til efteråret. Jeg har i flere omgange inviteret venner over hver mandag til at se Robinson sammen. Ja, det kommer jo an på hvad man er til – men det er bare et par ideer.

  Til gengæld synes jeg at vinteren er hård. Ingen dufte, ingen farver, bare gråt og goldt, og alle er på skiferie hvilket ikke lige er min ting. Jeg vil prøve at komme sydpå i den kommende vinter.

 • Reply
  Therese
  tirsdag 26. august 2008 at 11:56

  Tak for din kommentar Trine Louise. Jeg får dejlige billeder i hovedet 🙂
  Vinteren elsker jeg, hvis der er sne vel at mærke….men det er der jo desværre ikke så ofte i Danmark!

  En tur sydpå lyder dejligt! Måske sku man…

 • Reply
  Marianne's mening
  tirsdag 26. august 2008 at 21:11

  Det er dejligt at du allerede tænker positivt over det kommende efterår.

  Selv kan jeg rigtig godt lide det. Måske fordi det hele bliver mere huleagtigt.
  Med stikbluser, levende lys og anderledes mad.

  Jeg ønsker dig et rart efterår :0)

 • Reply
  Therese
  onsdag 27. august 2008 at 13:59

  I lige måde Marianne !! 🙂

 • Reply
  Christina
  fredag 29. august 2008 at 22:41

  aij “Den Anden Søster” ER fantastisk… og alle burde se den! Om ikke andet, så alene for de fantastisk talentfulde skuespilleres skyld. Den er helt sikkert “det store lærred” værd!!!

 • Leave a Reply