Morgenaktiv - CopenhagenDaily
6 In mig

Morgenaktiv

Kaspers vækkeur ringede klokken kvart i ni. Han skulle jo op på arbejde den stakkel. Jeg valgte at stå op samtidig, og har været aktiv lige siden. Køkkenet er blevet gjort rent, der er fyldt op i opvaskemaskinen, vasketøjet er blevet lagt på plads og der er ryddet op hist og her. Jeg må nok også hellere svinge støvsugeren, budgettet tillader vist ikke rengøringshjælp i den kommende uge.

Jeg tjekkede min netbank til morgen, vidste nemlig at min rådgiver prøvede at få fat i mig. Et chok fik jeg, et minus så stort så jeg troede det var løgn – det er også løgn….han har overført lige lovligt mange penge til budget, husleje osv…. Så jeg har stadig minus, men det er noget mindre (og jeg er stadig ligeglad, for turen til Italien var det hele værd).

Jeg tar mig sammen. Det er ikke fordi jeg gider ind til strøget nu, men om nogle timer er det overstået, og jeg kan sætte mig i vindueskarmen med en kop te og nyde at jeg har weekend!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Marianne
  lørdag 6. september 2008 at 12:09

  Pengene kommer altid tilbage på magisk vis.

  God weekend 🙂

 • Reply
  Therese
  lørdag 6. september 2008 at 12:11

  Hi hi Marianne, svinger du ikke lige med tryllestaven ? 😀

 • Reply
  Valdemarsro.dk
  lørdag 6. september 2008 at 12:22

  hvor er du aktiv, det er så rart når der er ryddet op, så er man kalr til weekenden. God lørdag 🙂

 • Reply
  Therese
  lørdag 6. september 2008 at 18:21

  I lige måde Valdemar 😀

 • Reply
  Kontorchefen
  søndag 7. september 2008 at 11:14

  God weekend Therese.. Det der er tilbage.. Øv med pengene.. Det er så … En skam du ikke bor herovre, så havde du bare været med på job i denne weekend. Så var der jo lidt peneg igen.. Men ja som Marianne siger så kommer der altid penge igen. Sådan plejer det jo at fungerer. Pludselig ser det lyst ud igen.. God søndag.

 • Reply
  Therese
  søndag 7. september 2008 at 18:11

  Tak KC, og du har ret, pludeligt ser det lyst ud igen.
  Kunne være hyggeligt at komme med ud at spille 🙂

 • Leave a Reply