Morgenaktiv

Kaspers vækkeur ringede klokken kvart i ni. Han skulle jo op på arbejde den stakkel. Jeg valgte at stå op samtidig, og har været aktiv lige siden. Køkkenet er blevet gjort rent, der er fyldt op i opvaskemaskinen, vasketøjet er blevet lagt på plads og der er ryddet op hist og her. Jeg må nok også hellere svinge støvsugeren, budgettet tillader vist ikke rengøringshjælp i den kommende uge.

Jeg tjekkede min netbank til morgen, vidste nemlig at min rådgiver prøvede at få fat i mig. Et chok fik jeg, et minus så stort så jeg troede det var løgn – det er også løgn….han har overført lige lovligt mange penge til budget, husleje osv…. Så jeg har stadig minus, men det er noget mindre (og jeg er stadig ligeglad, for turen til Italien var det hele værd).

Jeg tar mig sammen. Det er ikke fordi jeg gider ind til strøget nu, men om nogle timer er det overstået, og jeg kan sætte mig i vindueskarmen med en kop te og nyde at jeg har weekend!

6 comments
  1. God weekend Therese.. Det der er tilbage.. Øv med pengene.. Det er så … En skam du ikke bor herovre, så havde du bare været med på job i denne weekend. Så var der jo lidt peneg igen.. Men ja som Marianne siger så kommer der altid penge igen. Sådan plejer det jo at fungerer. Pludselig ser det lyst ud igen.. God søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere