Hauuuhmmm

huhm2.jpg

Lidt langhåret er jeg jo….så jeg tænkte for noget tid siden, om jeg mon ikke skulle prøve at meditere. Det har jeg gjort nogle gange nu. Sidst for 10 minutter siden. Jeg elsker den energi jeg får bagefter. Jeg får tømt hovedet for tanker, jeg tømmer lungerne for “gammel” luft og jeg sætter kroppen på pause og sjælen fri, i tyve minutters tid.

I et lille hjørne, står en gammel træ-ølkasse. På den står der lys, røgelse, et billede af den jeg elsker og lidt forskelligt jeg holder af. Tæppet jeg sidder på, er fra min gamle pap-bedste, som døde for nyligt. Jeg synes tæppet er noget særligt, og det er dejligt både at sidde og se på.

huhm1.jpg

Hvis du nu sidder og tænker at du da gerne vil prøve at meditere, så findes der en masse små meditationer på YouTube. Vælg en af dem, sæt dig så du sidder godt, luk øjnene og slap af.

God fornøjelse!

4 comments
  1. Jeg går også i de tanker. De gange vi afslutter pilates med afspænding går jeg der fra med en lethed.
    Der findes også forskellige meditations-podcasts, dem kan man jo lettere tage med on-the-go og så behøver man ikke internetadgang i ‘handlingsøjeblikket’ 🙂

  2. Det vil jeg gerne prøve, tak for opfordringen, Therese! Jeg har altid troet, at det kunne jeg nok ikke finde ud af – men det giver måske sig selv?
    Dit meditationsrum ser dejligt, indbydende ud :o)

  3. Jeg er sikker på at du godt kan finde ud af det Madame! Det handler også om at give de tanker der måtte komme under meditationen, lov til at komme og lov til at gå igen så man igen er tom for tanker. Gir det mening? Det gør det nok når du prøver.
    Glæder mig til at høre om dine oplevelser med meditationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere