Hauuuhmmm - CopenhagenDaily
4 In mig

Hauuuhmmm

huhm2.jpg

Lidt langhåret er jeg jo….så jeg tænkte for noget tid siden, om jeg mon ikke skulle prøve at meditere. Det har jeg gjort nogle gange nu. Sidst for 10 minutter siden. Jeg elsker den energi jeg får bagefter. Jeg får tømt hovedet for tanker, jeg tømmer lungerne for “gammel” luft og jeg sætter kroppen på pause og sjælen fri, i tyve minutters tid.

I et lille hjørne, står en gammel træ-ølkasse. På den står der lys, røgelse, et billede af den jeg elsker og lidt forskelligt jeg holder af. Tæppet jeg sidder på, er fra min gamle pap-bedste, som døde for nyligt. Jeg synes tæppet er noget særligt, og det er dejligt både at sidde og se på.

huhm1.jpg

Hvis du nu sidder og tænker at du da gerne vil prøve at meditere, så findes der en masse små meditationer på YouTube. Vælg en af dem, sæt dig så du sidder godt, luk øjnene og slap af.

God fornøjelse!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  fisker & fernández
  onsdag 24. september 2008 at 19:50

  Jeg går også i de tanker. De gange vi afslutter pilates med afspænding går jeg der fra med en lethed.
  Der findes også forskellige meditations-podcasts, dem kan man jo lettere tage med on-the-go og så behøver man ikke internetadgang i ‘handlingsøjeblikket’ 🙂

 • Reply
  Therese
  onsdag 24. september 2008 at 19:55

  F&F – det lyder da også smart med podcast! Det vil jeg kigge nærmere på 🙂 Pilates er bare skønt, jeg kunne ikke leve uden!

 • Reply
  Madame
  torsdag 25. september 2008 at 10:27

  Det vil jeg gerne prøve, tak for opfordringen, Therese! Jeg har altid troet, at det kunne jeg nok ikke finde ud af – men det giver måske sig selv?
  Dit meditationsrum ser dejligt, indbydende ud :o)

 • Reply
  Therese
  torsdag 25. september 2008 at 11:49

  Jeg er sikker på at du godt kan finde ud af det Madame! Det handler også om at give de tanker der måtte komme under meditationen, lov til at komme og lov til at gå igen så man igen er tom for tanker. Gir det mening? Det gør det nok når du prøver.
  Glæder mig til at høre om dine oplevelser med meditationen.

 • Leave a Reply