2 In mig

Bombet

Pyha en dag.

Startede med møde klokken 9. Jeg mødte en halv time tidligere, så jeg lige kunne sætte min computer op.
Mødet varede til klokken 11, og derefter var det bare om at klø på til frokost. Der var meget der skulle ordnes, inden i morgen hvor der muligvis kommer en pressemeddelelse i Politiken, hvor vores navn indgår.

Så var der frokost. De tre små kyllingedeller og salaten gjorde godt. Jeg er på skrump nu hvor jeg skal til Cannes…kan ikke rende rundt med blævrearme og begyndende ryg-deller, når jeg skal gå rundt til vigtige fester i sort coctailkjole!

Så arbejde mere, ja helt til klokken halv fem. En tur i Frb. centret for at bytte en trøje, og SÅ skulle jeg egentlig træne….Jeg måtte dog gi’ op og konkludere at jeg ingen energi havde. Så det må blive i morgen efter arbejde – inden jeg skal til fest. Måske meget godt at røre krop lidt, inden jeg skal fylde den med sprut…

Nu lige en lille morfar, og så skal jeg ind til byen igen. Skal mødes med dejlig veninde, og spise noget rå fisk.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marianne's mening
  torsdag 2. oktober 2008 at 20:46

  Puha… det har da virkelig fortjent lidt fisk, drinks og god snak 😉

 • Reply
  Therese
  torsdag 2. oktober 2008 at 22:39

  Det syns jeg nemlig også Marianne 🙂 Og det var super dejligt var det!

 • Leave a Reply