Pudser lige glorien - CopenhagenDaily
2 In Ikke kategoriseret

Pudser lige glorien

Stod op klokken 7 i morges. Tog træningstøj på, vækkede Kasper, han tog også træningstøj på, og så cyklede vi ned til fitnesscenteret. Han har meldt sig ind i dag, og er nu frisk på at begynde at træne 2-3 gange om ugen. Godt klaret syns jeg, for hans ugeplan er ikke en af de lette.

Jeg styrketrænede hårdt i 40 minutter, cyklede og roede. I alt er 900 kalorier brændt af. Kasper gik til den med styrketræning, men nåede desværre ikke at konditionstræne. Han har jo et job hvor han har faste mødetider. Der er jeg selv lidt heldig, ved at jeg kan komme og gå når jeg vil, bare jeg når op på det timetal jeg er ansat til.

Nu må jeg hellere arbejde!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Belle Blues
  torsdag 23. oktober 2008 at 20:19

  Åh, det er en skøn måde at starte dagen på! Man bliver helt afhængig af det… 🙂

 • Reply
  Therese
  fredag 24. oktober 2008 at 09:18

  Det er jeg ikke endnu Belle, men måske en dag jeg blir det 🙂

 • Leave a Reply