2 In mig

Fred og ro

Katten jagter møl, jeg sidder i sofaneseren og på komfuret bobler en skøn blanding af kylling, brune ris, grøntsager og kokos-snask. Jeg er kommet sent hjem, efter otte timer på arbejde og en gåtur hjem fra Frederiksberg. Vejret var bare så dejligt, så jeg valgte at trække cyklen hjem.

I aften skal jeg bare ose. Kasper er ude at øve, så aftenen er min. Jeg gjorde “Anybody out there” af Marian Keyes, færdig i går. I aften starter jeg på “A thousand splendid suns”. Jeg glæder mig. Jeg kan mærke at jeg har fået huld på “læse-bylden”.

I vindueskarmen er der tændt stearinlys, og jeg har lige gået runde i lejligheden og frydet mig over at alle mine planter er begyndt at skyde med skarpt. Blomsterskarpt. Julekaktussen, som er 4 år gammel og pænt stor i det, har store hvide og pink knopper. Tre af mine orkidéer har nye blomsterstængler på vej, og den lille sjove sukulent jeg købte for tre uger siden, har lige pludselig fået store klaser af bitte bittesmå lyserøde blomster. Jeg tar’ nogle billeder én af dagene.

I aften synes jeg at min beslutning om at vi ikke skal ha’ tv, er god. I morgen synes jeg måske noget andet.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  t.bop
  onsdag 22. oktober 2008 at 20:50

  Hov! jeg kom til at tagge dig!

 • Reply
  Therese
  torsdag 23. oktober 2008 at 10:54

  Tak t.bop. Jeg kigger forbi og leger med inden længe!

 • Leave a Reply