Første gæst

I går havde jeg min første middagsgæst i den nye hybel. Vi spiste lækre småretter i sofaneseren, og brugte en papkasse som bord. Hi hi, det er sgu lidt lissom at være 17 igen! Det var super dejligt at få besøg, og vi talte om en masse andre ting end Kasper. Dejligt at være nået dertil.

Da Mette var gået, gik jeg i gang med at skifte strenge på Margit. Nu er hun toptunet, og jeg har allerede skrevet en sang. Min gamle sanglærer, har rådet mig til at starte med alle de vrede sange inden jeg går i gang med de triste. Så nu skriver jeg lige en håndfuld vrede sange. Der er masser af tanker at ta’ af!

Jeg blev gjort opmærksom på at kommentarerer var slået fra, så hvis du forgæves har prøvet at kommentere det forrige indlæg, kan det lade sig gøre nu 🙂 – hvis det sku være.

6 comments
  1. Du bliver den nu Alanis – vreeeeed 😀
    Godt du kan bruge sangskriveriet som ventil, det tror jeg er en god evne at have i den proces, du skal igennem.
    Go go go girl!

  2. Tak, jeg har osse haft en lille ting jeg nødig vil brænde inde med. Hvor er Helgé i alt dette her? Det er vigtigt at han får masser af kram og ikke føler det er hans skyld.

    Og lav endelig nogle vrede sange, se bare hvordan Sys Bjerre har haft held med sin.

    Uuh – du ku osse bruge hendes trick og liste tilbage i lejligheden og komme en håndfuld rejer ind i gardinstængerne. Ikke alene vil det langsomt men sikkert begynde at stinke helt voldsomt, men det vil næsten ikke være til at finde ud af hvor det kommer fra.
    Sys er Oooond 😀

  3. t.bop.
    Bare rolig. Helge, sidder ovre ved kontrabassen og får masser af opmærksomhed både fra mig, Katten og den exentriske filipinske au-pair!! Han er ved godt mod, og synes også at Kasper er en spade.

    Ha ha….jo, det burde jeg ha gjort. Min veninde sprøjtede en parfume jeg havde fået af ham, på hans hovedpude….også lidt ondt!! 😀

  4. Godt at kunne smide en kommentar igen 😉 Som jeg sagde til dig, så synes jeg, der ser rigtig hyggeligt ud der hvor du bor nu. Vild med dit tæppe i bedstemorfirkanter – har du selv lavet?

    Ja ud med det – vreden!;-)

  5. Skønt at høre, at du har haft middagsgæst i hyblen – en papkasse som bord lyder dejligt kreativt!
    Held og lykke med at sluse vreden ud via dine dejlige sange :O)

Comments are closed.

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere