Snøft

Jeg er ved at blive syg. Min stemme lyder sjovt og jeg har ondt i brystet. Jeg sidder på arbejde og drikker pebermynte te.

En bølge af tristhed skyllede over mig. Så skal man måske ligge og være syg i weekenden, men der er ingen til at stryge en på hovedet og sige “nåårh”. Der er ingen til at hente halspastiller, tømme posen med snotpapir og lave varm solbærsaft.

Jeg savner ham lige nu. Øv.

12 comments
  1. Ja, det er altid dejligt at have en, der kan passe og pleje.

    På den anden side kan du jo glæde dig over, at hvis Kasper var der til at passe dig, ville du sandsynligvis ende med at smitte ham, hvilket ville resultere i, at du i næste uge ville have fornøjelsen af et stk. klynkende mandfolk, der bestemt ville være overbevist om, at denne forkølelse nok ville tage livet af ham… hulk… snøft…hulk…

    Næ du, pas du hellere dig selv nu, og nyd din nykøbte frihed i næste uge 🙂

  2. God bedring.
    Du har jo lige købt dvd’er, og diverse teer var på plads på et af de tidligere billeder, så mon ikke hyggen kan indfinde sig alligevel.

  3. Har osse lige haft en omgang men er næsten ok, stemmen er lidt ru endnu. I går rendte jeg rundt og lød som Barry White, men ifølge pigerne på arbejde var jeg nok den eneste der syns det lød sexet 🙂

  4. Kære Therese

    Læste først din blog nu omkring bruddet med din ex. nu. Jeg ved hvordan du har det, min ex sagde også stop efter 6 år. Og lige nu bor jeg også i et et “ingenmandsland” – sådan føles det i hvert fald.

    Vi er igang med at i fællesskab sælge vores fælles andelsbolig, og tjah, bor stadig under samme tag, men jeg flytter i lejebolig pr. 1/1. Og jeg frygter lidt hvordan det skal gå, tror jeg kommer til at “savne det vi havde sammen”, men igen, ja, jeg kom lidt mildere ud af det, end du gjorde, med et pludseligt brud. Og så vupti ud af lejligheden.

    Vi har boet her i fællesskab siden 2. okt, hvor vi slog op, og jeg skal hilse og sige, at det altså også i sig selv er hårdt 🙁

    Ang. Rikke’s kommentar, kan jeg kun fnise, og sige at jeg er HELT enig, der er ikke noget værre end klynkende mænd, som tror de dør af en influenza….. NYD din frihed, og sig til dig selv, at du nok skal klare dig igennem dette på egen hånd 😉 Du KAN, det ved jeg…..

    Knus fra Solsikkens-Sang

  5. Selvfølgelig vil der være dage, hvor det er øv og træls og mere øv. I begyndelsen vil det nok stadig være ham du savner, men efter nogen tid bliver det ideen om ham og senere ender det med at være ideen om ‘nogen’ og ‘en’. Det er helt normalt og helt okay – men det er ikke sjovt, når man er skidtmas og føler sig lidt alensom.
    håber du snart er tip-top igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere