Dit og dut - CopenhagenDaily
10 In mig

Dit og dut

hjem2.jpg

Jeg er kommet hjem efter et hyggeligt besøg hos en gammel ven. På vejen gennem Valby, fandt jeg en hyggelig blomsterbutik og kunne ikke modstå fristelsen. Et par hyacinter og en lygte røg i kurven. Nu står det og pynter lidt ude på altanen.

hjem11.jpg

I opgangen, havde min udlejer sat et sæt højtalere. De er nu sat til, og jeg kan høre musik i hyblen. Han er bare så sød. Dejligt! Så er der liv i det lille hjem. Au Pairen, er hos en veninde, så jeg har hele lejligheden for mig selv.
På komfuret står en af Irmas nye grødblandinger og simrer. Det er en med rug, svampe og tomater. Den skal spises med en Quorn filet. Jeg glæder mig.

hjem3.jpg

Aftenen skal gå med lidt guitarspil, og lidt personlig selvudvikling. Dalai Lama har skrevet en masse bøger, og to af dem købte jeg for nogle dage siden. Når tavlen alligevel er visket ren, og en del af mit liv skal startes forfra, kan man jo ligeså godt få lidt ny viden ind i knolden.

gave4.jpg

I torsdags modtog jeg en pakke fra London. Rosa havde tænkt på mig, og samlet lidt forskelligt. For eksempelt en “Chocolate Orange”. Uhm altså, og hvor har jeg bare en dejlig veninde. Hun skrev i brevet, at hun synes jeg skulle pakke mig varmt ind og komme på besøg i London. Det ku være jeg skulle ta en forlænget weekend i februar eller sådan noget.

Om 40 dage rejser jeg til Cannes. Måske man skulle til de dér mavebøjninger igen?! Julemad får jeg ikke noget af (før juleaften selvfølgelig), så jeg regner med at holde vægten. Det er da det gode ved ikke at være i julestemning 😉

Ha en dejlig aften derude.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Bente
  lørdag 6. december 2008 at 17:13

  I din situation havde jeg smidt mig på sofaen, set dårlige amerikanske serier og ædt mig kuglerund i usund kost – du spiser grød og læser bøger! Du er bare herlig, ønsker dig alt godt 😉

 • Reply
  Therese
  lørdag 6. december 2008 at 17:24

  Tak Bente 😉 Det er nu heller ikke fordi der ikke er røget usund kost ned, men nu er jeg på rette spor igen!
  Ha en dejlig weekend.

 • Reply
  Alice M
  lørdag 6. december 2008 at 18:27

  Sikke en dejlig veninde du har i Rosa. Din skønne misling ser også rigtig misundelig ud der ved siden af gaven 🙂

 • Reply
  Therese
  lørdag 6. december 2008 at 18:40

  Ja Alice, Rosa er bare guld værd! Mislingen ville nok gerne smage lidt på chokolade appelsinen 😉

 • Reply
  Nina
  lørdag 6. december 2008 at 18:50

  Hej Terese

  Jeg har sådan fuldt lidt med på din blog, fordi jeg ikke kan lade være 🙂

  Jeg synes du skal vide at du er en meget stærk kvinde. Du står på dine egne ben og klarer dig selv, det skal du være stolt af!
  Og tænk på at det er ham der har mistet dig!

  Jeg ønsker dig alt det bedste, har selv været alene i mange år så ved hvordan du har det.

  Knus
  Nina

 • Reply
  Therese
  lørdag 6. december 2008 at 18:53

  Hej Nina
  Velkommen til 😉
  Tak for de søde ord! De varmer virkelig meget. – og ja, det er ham der har mistet mig. Det kan jeg godt li’.
  Knus tilbage

 • Reply
  Nina
  lørdag 6. december 2008 at 18:57

  De kommer altid tilbage, tro mig. Men så er du allerede kommet videre og et rigtig dejligt sted i dit liv, og du vil slet ikke have tid til at se/høre på ham

 • Reply
  Therese
  lørdag 6. december 2008 at 18:58

  Jeg er nu helt sikker på at han ikke kommer tilbage Nina, men hvis han alligevel skulle, så er jeg allerede nu sikker på at jeg ikke vil ha’ ham. Ville aldrig kunne gå tilbage til en mand, der én gang har truffet beslutningen om at han ikke ville ha’ mig. Nix!

 • Reply
  Deborah
  søndag 7. december 2008 at 09:19

  Nej hvor lækkert med sådan en pakke. Jeg har også hele to veninder i England, men der er endnu ikke røget pakker over sundet. Det er også okay, jeg ved jo, at jeg altid er velkommen derovre, og det alt rigeligt. Jeg kunne også godt snart bruge et smut derover…..hm! Din misser ser bare SÅ sød ud 🙂 Rigtig god søndag.

 • Reply
  Therese
  søndag 7. december 2008 at 11:01

  Uh Deborah, så har du som jeg brug for en tur derover snart 🙂
  Katten var nysgerrig og gjorde sig til for at se om der måske røg en lille godbid ned 😉 Hi hi.
  God søndag til dig også.

 • Leave a Reply