Østers og Champagne

Jeg kom op til tiden, og vi ramte lufthavnen lidt i seks om morgenen. Jeg var ikke helt på toppen, flyvning er ikke mit store nummer.
Men med en kollega på hver side, og en at holde i hånde, gik det egentlig ok. 2 timer tog det, og så landede vi trygt og godt.

cannes1
Østersåbnere på et gadehjørne

Vi lejede en bil, og kørte fra Nice mod Cannes. Cheferne havde møde, så vi andre tulrede rundt. Vi fandt en café, hvor vi fik lidt mad og kaffe. Jeg sad i solen, og tog jakken af. Tænk at sidde med bare arme i Januar! Så dejligt.

cannes2
Line og Lisa nyder udsigten

Vi gik lidt rundt, så på de store yachts i marinaen, gik rundt i de skæve små gader og streder. Et par timer senere, kørte vi mod Fayance hvor vores villa ligger.

cannes5
cannes6
Kan man virkelig spise det?

På vejen kørte vi til et supermarked. Der skulle vi købe ind til lidt aftensmad. Jeg meldte mig som madlaver, og en kollega og jeg gik straks i fiske afdelingen. Havde desværre ikke kameraet med derind, men der var SÅ meget fisk og skaldyr. Der lå bla. en hel (stor) sværdfisk! Jeg tog 2 kg muslinger, og fandt alle ingredienser til sådan en omgang hvidvinsdampede fætre. Kollegaen tog 30 østers og tre flasker champagne. Oste, og pølse blev også lagt i vognen, og så en masse rødvin og øl.

Afsted igen, og vi ankom villaen en halv time senere.

Jeg fandt et dejligt værelse, med udsigt udover dalen.

cannes3
Aftenudsigten fra soveværelset

Vi drak lidt vin, tændte op i pejsen og jeg tog mig et langt karbad.

cannes7
Øjeblikkelig hygge

Bagefter i sving med maden. Østers blev åbnet, og muslingerne blev dampet. Jeg havde aldrig smagt østers før, så jeg tog en test østers ude i køkkenet. Uhm jeg er solgt. Det er da bare lige til at blive høj af !

cannes8
Morgendis i Fayance dalen

Aftenen fortsatte, lige til det blev morgen og jeg kom i seng omkring klokken fire. Jeg stod op halv ti, og tog tøj på og gik ned i haven. Jeg har besluttet mig for at meditere hver dag hernede, og det gjorde jeg. Ingen andre lyde end fuglefløjt. Sikke en ro. Fantastisk.

cannes9
Her er da bare for lækkert

Så nu sidder jeg her, i vindueskarmen. Med udsigt til dalen og antydning af kulør på armene. Om lidt kører nogle af kollegerne til møde i Cannes. Vi andre bliver her, og nyder en skøn dag. I aften skal vi igen ha dejlig mad og vin – måske man skulle købe flere østers?!

cannes10
Og nogle af bjergene, er der sne på!

8 comments
  1. Valdemarsro – Uhh, så napper jeg nogle flere !!

    pedrsn – Måske det bare er østers vi skal spise i mit nye køkken? Pierre hilser tilbage….. hø hø

  2. Der ser bare SUPERLÆKKERT ud. Hvordan gør man lige med internet i sådan en situation? Jeg ved godt, jeg spørger dumt, men jeg har jo først lige fået min bærbare….. Skønt med en situationsrapport, men de der østers må du godt få i fred 😉 Til gengæld drikker jeg gerne alt din champagne!

  3. Deborah – vi har trådløst net her i villaen, så intet problem dér 🙂
    Der er desværre ikke mere champagne, men køber noget mere i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om