Hvad posen gemte - CopenhagenDaily
11 In cannes

Hvad posen gemte

chanel1

Efter drinken på stranden, gik turen mod den butik jeg havde udvalgt mig. Kæmpestor facade, sort blank glas og sten. Jeg åbnede de tunge dobbeltdøre, og blev mødt af et “Bonjour Madame”. Jeg gik rundt og kiggede på de smukke sko, støvler, tasker, tøj og smykker. Mine øjne fandt afdelingen med solbriller, og det var (næsten) en prisklasse der var til at forstå. Jeg prøvede først det ene par, så det andet, så flere og flere. Pludselig sad de der. De klassiske fine, sorte hvide Chanel briller som jeg ønskede mig.

chanel2

Jeg holdt dem i hånden, kiggede på en af de smukke damer i sorte og hvide dragter, og sagde “S’il Vous Plait?” og hun smilede og sagde “oui oui”. Samtidig kom en af de andre damer over, fik instrukser på fransk og gik ud bagved. Den fine dame, tog mig med op til kassen, og bad om mit navn så hun kunne slå mig op i Chanel databasen…..hø hø…..jeg sagde at jeg nu nok ikke stod i en sådan, og hun sagde “Noo noo, but ifff youuu shoop’e in ze otherz Chanel, in for examplez Låndån’e, you will bee in it’e” – jeg sagde igen høfligt, at det gjorde jeg ikke.
Så blev jeg på stedet oprettet som kunde. Skal bare sige mit navn næste gang, og så finder de mine oplysninger. Fnis.

Tilbage kom den anden dame, med den fine fine pose. Hvid som sne, med stof kameliablomst på. Jeg betalte, fik alle de beviser der fulgte med, og blev fulgt ned til døren.

“Au Revoir Madame”

chanel3

Og i kan se dem hér også.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  pedrsn
  søndag 25. januar 2009 at 11:03

  Du havde ret, de fortjente deres helt eget indlæg!! CoCo 🙂

 • Reply
  Liselotte
  søndag 25. januar 2009 at 11:29

  Heldige asen og du ser jo bare brandgodt ud! 🙂

 • Reply
  Therese
  søndag 25. januar 2009 at 11:31

  pedrsn – jo jo, ikke sandt!

  Liselotte – tak 😉 Chanel har aldrig forringet en kvindes udseende !

 • Reply
  Madame
  søndag 25. januar 2009 at 11:41

  De er bare lækre, og du ser dejlig ud med dem på!
  Tak for i et forrygende blogtræf i går 🙂

 • Reply
  Lizelotte
  søndag 25. januar 2009 at 11:43

  Oooh … stylish …. de er pæne nok til at blive sat på dig 🙂

 • Reply
  Therese
  søndag 25. januar 2009 at 11:43

  Tak og i lige måde Madame. Det var dejligt at få en sludder med dig 🙂

 • Reply
  Therese
  søndag 25. januar 2009 at 11:49

  Uhhh tak Lizelotte. Det var pænt sagt 🙂

 • Reply
  Valdemarsro.dk
  søndag 25. januar 2009 at 16:22

  De er så über cool, meget meget smukke og lige dig!
  De har i den grad fortjent et indlæg for sig selv

 • Reply
  Marianne's mening
  søndag 25. januar 2009 at 16:34

  Smukke briller til en smuk pige.
  Tak for hyggelig aften :0)

  Vi ses igen måske med boblevand og godt humør ;0)

 • Reply
  Annie Fryd
  søndag 25. januar 2009 at 17:37

  Sczze Sczzhiiick… Troede ikke Valdemarsro slap dem så frivilligt :0) Det var rigtig hyggeligt at møde dig!

 • Reply
  Therese
  mandag 26. januar 2009 at 19:03

  Valdemarsro – tak 😉 Syns også de ku klare et helt indlæg!

  Marianne – Ihhh tak. De klædte nu også dig, og også Lotte og AC, måske vi sku lave en klub?

  Annie – Nej, de var også svære at få fra hende 🙂 Også hyggeligt at møde dig! Og nu også lære en ny blog at kende.

 • Leave a Reply