Grrrrls night out

I fredags kom Katja hjem til mig. Vi skulle jo til den berømte fashion-fest. Hun havde en flaske vino med, og vi sad tre timer og snakkede og snakkede. Hun er Kaspers (min x) lillesøster, og de seneste tre måneder, har vi kun set hinanden to gange – til gengæld har vi snakket en del i telefon! Åh jeg er så glad for at vi kan blive ved med at ha’ vores gode venskab.

Læbestiften blev lagt, og “strrrrripperpolen” sku jo prøves. Ømt syn, men vi havde det sjovt!
På vej ud op til festen, talte vi om det vi ville møde. Omkring 500 kåde fulde unge mennesker i det smarteste tøj, hippe DJ’s og sansynligvis sprut og piller i lange baner….. vi tog en beslutning. Trods champagne og goodiebags, droppede vi festen og gik mod Vinbaren istedet. Der er bare så dejligt. Der er fantastiske bartendere, der kan deres kram og vi bestilte straks to store drinks og satte os ind til et bord. Der blev spillet Prince af DJ (som Katja syntes var ret så hot).

En mand af meget lækkert udseende, blev ved med at komme ind i rummet, og siden Katja og jeg havde lavet en aftale om at man SKULLE smile til mænd der kiggede på én, smilede jeg hver eneste gang. Tilsidst kom han hen og satte sig ved min side. Han sagde “I to er vist ret unge” ….. “Man skal være 23 for at være her, jeg er dørmand”…..(?!!!?!!!23!!!?!?)…. Jeg sagde med det samme at jeg vistnok elskede ham! Derefter sagde jeg at Katja var under 23 og jeg var lige deromkring…eller noget…. ha ha. Vi fik lov til at blive, og dørmanden og jeg talte en masse sammen, mens Katja hyggede sig og dansede og festede. Et lille dørmandskys i hjørnet, blev det vist også til.

festkollage

Alt i alt, meget meget hyggelig aften! – næste gang må jeg hellere ta ID med…

9 comments
  1. Årh, jeg elsker også bare når de spørger om ID. Har bare lyst til at give en krammer og spørge efter deres fødselsdag, så man kan sende en gave der også 🙂
    Lyder som en fed tur og en sød dørmand 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Fodboldglæde

Ja…en overskrift jeg aldrig troede jeg ville have på bloggen. Ude på frederikssundsvejen kører en masse højt dyttende…
Læs mere

Kære Krop!

Undskyld at jeg fik drukket alt alt alt for meget rødvin i går! Jeg gør det (måske) aldrig…
Læs mere

Panik !?

Nanoblogging on da’body! 3 dage på massiv druk…. Nu skal der vist detox’es eller noget. Plejer min hjertebanken…
Læs mere

Lux i Lux

Jeg er skam kommet hjem fra Luxembourg, men efter at komme hjem søndag aften og så direkte ind…
Læs mere